ja nosze stanik codziennie choc nie mam tak wielkiego biustu ale wyjdz na pole bez stanika i sie przebiegnij i zobacz jak to wyglada jak bys byla nienormalna
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 16:32
czemu nienormalna? nie przesadzasz? niedługo dojdzie do tego że kobieta bez biustonosza to ufo^^
eee e no wiesz.... mówisz ze jak ci piersi obwisną to twoja sprawa hmmm niby racja, luzaczka jakaś jesteś. NO ale skoro jak piszesz masz duże B to ja ci sie dziwie ze nie nosisz stanika, on ci przeszkadza a nie przeszkadza ci jak ci cycki podskakują na każdym kroku? dorosłe kobiety czasem nie noszą i to wygląda fajnie jak mają ładny biust ale w okresie dojrzewania tak jakoś sie przyjeło ze każda dziewczyna nosi stanik, a taka która ma tak duży biust jak ty to już napewno.....lepiej powoli sie przyzwyczajaj do noszenia stanika, moze kupiłaś sobie jakiś niefajny i dlatego było ci niewygodnie?!
a) piersi w przyszłości będą ładniej wyglądały
b) przyzwyczaich się, będzie ci wygodniej
c) pod bluzeczkami nie będzie widać piersi...
d) będą łądniej się układały (bluzeczki, nie piersi)
No Po pewnym czasie się przyzwyczaisz... POWINNAŚ NOSIĆ. Nawet MUSISZ
_________________ Życie jest piękne... wyprowadziłam się z innego forum...
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 21:42
Pijana_życiem napisał/a:
Powinnaś nosić, bo:
a) piersi w przyszłości będą ładniej wyglądały
b) przyzwyczaich się, będzie ci wygodniej
c) pod bluzeczkami nie będzie widać piersi...
d) będą łądniej się układały (bluzeczki, nie piersi)
No Po pewnym czasie się przyzwyczaisz... POWINNAŚ NOSIĆ. Nawet MUSISZ
Piersi bedzie widać pewnie chodziło Ci o sutki
Btw stojące sutki są rzekomo podniecające <Lol>
Sa nawet sztuczne sutki które kiedyś z Panienką Wierzbą widziałyśmy <loL> na łalegroo
no wiesz...to, czy ty nosisz stanik, jest tylko i wyłącznie twoją sprawą, i nikt nie powinien ci kazać go nosić!! a co do przebierania na wf, to nie możesz po prostu założyć jakiś top
może był nie wygodny bo był zły rozmiar ... ale z czasem idzie przywyknąć , ja nosze stanik już prawie 2 lata i teraz mi jest nie wygodnie jak go nie mam !!!
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...
Ja nie napisze nic nowego tylko to że chyba powinnaś jednak nosic stanik...
Skoro masz juz tak duze piersi (rozmiar B) to nawet musisz go nosić...
Ja sama nie nosze stanika (chociaż bym chciała [ale to inna historia] ) i nie wiem czy jest wygodny czy nie ale powinnas sie chyba przyzwyczajic...
Nawet jeśli nie chcesz nosic stanika to nis top (ja nosze top he he ) a jak sie przywyczajisz do topu to sie zacznij przyzwyczajac do stanika ...
PS: możesz tez kupić te nakładki sylikonowe na piersi w tele mango he he
PS2: jestem nowa he he
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==