rzystanek Woodstock? jest przejawem ?cywilizacji śmierci? - miejscem deprawacji młodzieży ? poprzez seks, alkohol, narkotyki i satanizm. Obraz pokazywał pijanych młodych ludzi, utaplanych w błocie i kurzu, skąpo odziane dziewczyny i młodzież pogującą w rytm muzyki death metalowej.
Hahahaha To jakiś absurd, czy co?
Leciał nawet o tym program w TV, i podobno nasza siostra zakonna, która mnie uczy oglądała go...Teraz mówi że pieniądze z WOŚP idą na te piwa, narkotyki dla młodzieży z Woodstock, i że tam się dzieją niesłychane rzeczy....A Owsiak demoralizuje młodzież...
tak leciał program w TV, ale w TV TRWAM ^^ więc wiecie, trawm wpływa na wasze umysły małe dzieci :>
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 10 Sty, 2005 17:20
Ta, i jak to było na licytacji pewnego pióra czy tam długopisu (którego wyprodukowano kilkadziesiąt sztuk ponoć), Owsiak powiedział coś w tym stylu:
Pożyczę to pióro od osoby, która je wylicytuje i napiszę list do Tadeusza.
XDDDDDD <megalol>
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 10 Sty, 2005 18:43
Moja siorka była na woodstocku kilka lat temu... potwierdziła, ze to jedna wielka chołotra... narkotyki pijanstwo? TAk jak najbardziej... sama w to nie wierzylam ale ona mnie w tym utfierdzila juz jak przyjechala powiedziala, ze nigdy juz tam nie pojedzie. Ja osobiscie nie nawidze Rydzyka i mysle ze on to z deczka przeobraza... ale jest w tym malutkie sedno prawdy.
nie no, ci ludzie to juz na łby pospadali, zeby WOŚP była była przejawami cywilizacji smierci. Woodstock to jeszcze zrozumie, ale WOŚP?
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 10 Sty, 2005 18:51
Cytat:
Ja osobiscie nie nawidze Rydzyka
A jest ktoś, kto go lubi? Poza starymi babciami, ofkoz .
PS. Znacie ten kawał?
- Każde radio ma twarz, ale tylko nasze Radio Ma-ryja.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 10 Sty, 2005 20:03
matko, ale w tym kościele są cjorzy ludzie bu ha ha ha... ja sama mam zamiar jechac na Woodstock, ale jak będę miała 18, bo mnie wczesniej raczej mama nie puści
A co do oskarżeń kościoła to kwestujący w niedzielę przed kościołem ludzie zabierają im kase, która leży na tacy, bo niektórzy np. moje koleżanki wolą dać do puchy niż na tacę, a z tym zbieraniem na ofiary Tsunami to tez była przesada, ale Owsiak tez pomaga tym ludziom
Moja siorka była na woodstocku kilka lat temu... potwierdziła, ze to jedna wielka chołotra... narkotyki pijanstwo? TAk jak najbardziej... sama w to nie wierzylam ale ona mnie w tym utfierdzila juz jak przyjechala powiedziala, ze nigdy juz tam nie pojedzie. Ja osobiscie nie nawidze Rydzyka i mysle ze on to z deczka przeobraza... ale jest w tym malutkie sedno prawdy.
a mój brat był w tym roku, i był jak najbardziej pozytywnie do tego nastawiony tak jak mnóstwo innych moich znajomych którzy tam byli =]
oczywiście narkotyki i pijaństwo też są, bo co, wszędzie są, nawet w kościele, nigdzie nie ma miejsca "czystego" od tych rzeczy. A że Twoja siostra natrafiła akurat na grupę "chołoty" która napotkała na swojej drodze. No cóz, tylko jej współczuć.
Nenaruś:* napisał/a:
(...)ja sama mam zamiar jechac na Woodstock, ale jak będę miała 18, bo mnie wczesniej raczej mama nie puści(...)
ja moze wybiorę się już w tym roku
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 10 Sty, 2005 21:20
No wiesz moja siorka tam byla i oni sprzatali puszki... musieli i tez 1 pomoc... no ale wtedy miala taki styl wiesz glanki i taka na luzie... no widocznie natrafila na taka grupe ale mowila ze ledwo wytrzymali tam ze tak cuchnelo.. zycze milego woodstocku moze lepiej go spedzisz
że jestem brudaskiem, w dodatku takim który wszędzie potrafi się zaaklimatyzowac zapewne będę sie bawić prze^%$%$#^%^nie =), i nie dziękuje kochana =*.
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 11 Sty, 2005 09:05
Kolezanki zbieraly w tym roku na WOSPa i jedna starsza babka zaczela sie na nie drzec, ze jak moga popierac "najwiekszego demoralizatora", a te pieniadze ida na "kontenery z wodka" ktore Owsik daje mlodziezy na Woodstocku, hehe
Aga - na takiej duzej imprezie jak Woodstock nie da sie do konca wyeliminowac pijanstwa i narkotykow. Ale nie chcesz - nie pijesz, nie bierzesz.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 11 Sty, 2005 09:39
na woodstocku po prostu korzystają z wolnosci a tam gdzie wolnosc wsrod młodziezy tam seks,drugs&rock'n'roll
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 11 Sty, 2005 14:05
tak od kąd słysze nazwe woodstock robie w swoim kierunku jedno wielkie <pac> nie wybacze sobie tego
miałam okazje w zeszłym roku być na woodstocku - turniej rycerski położony 8 km od kostrzyna 2 dni po woodstocku [ z kąd inąd dużo bractw jechało opdrazu na obie dżamprezy:P] i w ogóle no można było sie załapać pociągiem na obie a tak to daleko strasznie<pac>.....
ale tak na serio bez użalania sie nad <pac> mną to woodstock jak już gdzieś pisałam jest podziękowaniem młodzieży za WOŚP,
to naturalne że osoby AŻ NADTO KULTURALNE sie tam zgorszą
skoro jest tam sex to czemu sie nie gorszą we własnej sypialni? skoro jest tam alkochol to czemu sie nie gorszą na sylwestra popijając szampana?
ha! są zazdrośni i tyle