| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Czy tsunami to nie koniec tragedi jakie nas czekają w 2005 ?
Autor Wiadomość
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 12 Sty, 2005 17:43   

Kinga napisał/a:
Co do przepowiedni o WTC to bylo coś takiego że dwaj wielcy bracia zostaną powaleni bylo tam jeszcze pare szcegółów ale nie chce wam macic bo juz zbytnio nie pamietam Wink

Niedługo po zamachu na WTC zrobiło się głośno o pewnej przepowiedni, która mówiła o tym zamachu. Okazało się, że przepowiednia była fałszywa - napisano ją dopiero po zamachach.
Ale Nostradamus też miał jedną przepowiednię, którą interpretuje się jako zamach na WTC. Poszukam w książkach, może uda mi się coś znaleźć to tu zapodam.
Przejdź na dół
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 12 Sty, 2005 17:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienka_wierzba napisał/a:
elfkaNenar napisał/a:
No cóż powiedzmy, ze z tego co pamietam 2012 to kuniec świata, ale nie zapominajmy, ze teraz 2005 nie jest, bo ktoś się pomylił w obliczeniach, niestety nie pamietamw którą stronę i o ile lat, ale chyba mamy więcej niż 2005 lat, albo no nie pamiętam qrde, zebym jeszcze to gdzieś znalazła

pomylili się o 6 lat, tylko niwadomo w którą strone =) więc może być za rok albo za 13 Wink hyhy.
Ja się tam tym nie martwię, staram się więc robić zazwyczja wszystko co chcę zrobić i nie żałowac potem tego co zrobiłam, a czy Nostradamus potrafił przepowiadać? mówił bardzo okrężnie, sposując jego metodę wszystko co bym powiedziała (napisała jako przepowiednię) w jakiś sposób by się spełniło =).

Ja słyszałam, że się pomylili o 4 lata. Czyli powinien być teraz 2009. Datę liczy się od narodzin Jezusa, a podobno on się urodził właśnie 4 lata wcześniej niż mówią.

Co do Nostradamusa to również słyszałam, że on przewidział nalot na WTC tak ja I i II wojnę światową. No a po tym Nalocie to ma wybuchnąć trzecia wojna światowa najstraszniejsza w dziejach ludzkości i będzie koniec świata. Podobno w 2011, ale są różne źródła informacji, więc nigdy nic nie wiadomo.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
ABC
Gość
PostWysłany: Sro 12 Sty, 2005 17:56   

elfkaNenar napisał/a:
No cóż powiedzmy, ze z tego co pamietam 2012 to kuniec świata, ale nie zapominajmy, ze teraz 2005 nie jest, bo ktoś się pomylił w obliczeniach, niestety nie pamietamw którą stronę i o ile lat, ale chyba mamy więcej niż 2005 lat, albo no nie pamiętam qrde, zebym jeszcze to gdzieś znalazła

Przepraszam bardzo. Według ustaleń biblii, to koniec świata ma być karą boską, o tym mówicie tak?
A nie słyszeliście wielokrotnie o tym, że tylko Bóg zna dokładny czas nadejścia końca ludzkości? Więc chybać, strzelać czy 2013, czy 2666, to może każdy. Razz
Powrót do góry
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu