a ja ze swoim chlopakiem zawsze mam o czym gadac, jednak sa chwile kiedy tak poaptryzmy na siebie i jedno ani drugie nie chce juz nic mowic.. :]
kocham chwile keidy tylko patrzymy sobie w oczy..
no coz, ja nie wiem o czym mozesz gadac ze swoim chlopakiem, wcale go nie znam. a z kazdym czlowiekiem inaczej trzeba gadac i nei ze wszystkimi sa te same tematy. :] najwazniejsze jest to zebys go poznala, bo kiedy juz sie ebdziecie dobrze znac zawsze bedzie wiaodmo co zrobic i o cyzm porozmawiac.
pozdrawiam.
_________________ Szeptem na ucho powiem że
Że ja, ja się tego wyrzekam...
Wyrzekam bo...
Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak ty
Moim zdaniem chłopcy lubia gadać o sporcie.I moim zdaniem nie powinnaś muwić że on cię lub ona denerwuje. oczymś wesołym i konkretnym. To tylko ja tak sądze zależy od ciebie co sobie postanowisz oczym gadac. Powodzenia.
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Wto 18 Sty, 2005 11:47
Nacia to nie jest tak ze wszyscy chłopacy lubią gada co sporcie a dziewczyny nie. Zależy to od człowieka. Po za tym jak sport w ogóle nie interesuje dziewczyny to po co ma o nim gadać? Oczywiscie że to o czym masz gadac jest bardzo indywidualne. Chociaż pewnie są tematy na które można gadac z każdym...ale nie jest to sport:)