A ja podnosze rączkę mi mówię, że ze mną do klasy chodził chłopak, którego włosy wyglądały jak tłuste i ich prawdopodobnie nie mył, a na pewno nie czesał. Teraz ma krótkie włosy i wszcy odetchnęli z ulgą
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Pon 10 Sty, 2005 21:37
ta sa ah oh jak maja, ze tak powiem predyspozycje - patrz - ilosc, jakosc i dbanie o to wszytsko. inaczej to juz smieszne jest, vide - chociazby moj chlop - nie dosc, ze lysieje, to jeszce ma 3 wlosy na krzyz, w tym przypadku dlugie wlosy nie sa ah oh, a fu ble
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 10 Sty, 2005 22:15
osz kurde no
loczki? rude? ja już wymiękam^^
ty sie chłopie ciesz wiesz ile bab będzie za tobą szalało?
zapuszczaj man, zapuszczaj! Długie włosy są tru - a jak to mówi poradnik: jak być tru:
1) bądź tru
2) nie bądź gejem
3) każdy kto nie jest tru jest gejem
A tak na serio, to zycze powodzenia w zapuszczaniu.. ja juz gdzies tak rok tez zapuszczam... albo i dluzej.. nie pamietam - w kazdym razie - nie wiem co wy widzicie w długich kręconych włosach ;P Proste i czarne są bardziej gothicowo-nordyckie - czyli tru ;P (ech... dopiero doszly do poczatku plecow T-T.. jeszcze tyle zapuszczania..)