| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Blogi w stylu mam 12 lat i jestem w ciązy.
Autor Wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 22 Sty, 2005 19:36   

Gabrielen napisał/a:

* kiedyś w bravo girl była sonda "co chłopcy wiedzą o dziewczynach" i było pytanie, w jaki sposób można zajść w ciążę. Z tego 12% odpowiedziało, że już wtedy, gdy laska siądzie facetowi na kolanach. -_________-''

Znam ten motyw, był to temat przodujący na wycieczce szkolnej gdy siedziałam koledze na kolanach^^. I doszliśmy do wniosku,z ę się da, tylko zalezy, czy chłopak bardzo się z tego cieszy... jak siedzą i jak są ubrani Razz a więc widzisz możliwość jest
Przejdź na dół
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 22 Sty, 2005 19:45   

No ale to bylo cos ze masz spodnie i w ogole, normalne ciuchy i załpodnione <joke> Bo dać się da w jakikolwiek sposób. Wink Podobnie jak można dochodzić zapłodnienia z deski klozetowej. Razz
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 22 Sty, 2005 20:38   

Przypomniałaś mi hasło "Ciebie to chyba z kibla zeskrobali"...
Tobie też tłuamczyć jak można przez ubikację? No więc jest sobie pan, który struga kredkę i mu leci po bokach... co ja gadam... a potem pani na to siada jakoś tak i małe kijanki idą do takiej wielkiej kulki i tylko jeden sie przedostanie
Powrót do góry
misia*** Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 11:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeju,Ja się z takimi blogami nie spotkałam za to z takimi:
Cześć. Mam do ciebie proźbe => Wejdz na mojego bloga - http://blog.tenbit.pl/nidia i zostaw komanta... mam pożegnalną notke i chciałabym uzbierać jak najwięcej komentarzy. Plizz. Zrobisz to dla mnie?

9już oczywiście ma temat że wróciłą od babci no ale wcześniej jej taki komentarz walnełam że wstydze si ę go napisać tu

Robi se notke pożegnalną że wyjeżdza na trzy dni .Jeju ja bardziej aktualne tematy robie np.ferie (no zapomniałąm wpisać tematu na moim blogu)www.wpisydzieci.blog.onet.pl

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6303049
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 12:07   

elfkaNenar napisał/a:
Tobie też tłuamczyć jak można przez ubikację? No więc jest sobie pan, który struga kredkę i mu leci po bokach... co ja gadam... a potem pani na to siada jakoś tak i małe kijanki idą do takiej wielkiej kulki i tylko jeden sie przedostanie

Mialam kiedys taka glupia koleznake, co byla pewna, ze zaszla w ciaze, bo wydawalo jej sie, ze w kiblu usiadla na spermie, i okres jej sie spoznial Smile Nawet test kupila!
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 15:14   

Nena napisał/a:
elfkaNenar napisał/a:

Mialam kiedys taka glupia koleznake, co byla pewna, ze zaszla w ciaze, bo wydawalo jej sie, ze w kiblu usiadla na spermie, i okres jej sie spoznial Smile Nawet test kupila!

No to widzę, że nie tylko ja mam 'dziwnych' znajomych. Wink Z tą tylko różnicą, że miała 15 lat i w ogóle nie miała (jeszcze) okresu, więc siadła niby na spermie i rzekomo zaszła w ciążę, dlatego okres się jej nie pojawił. Test kupiła, ale nie wierzyła, więc poszła do lekarza. Ten ją wyśmiał, znajomi z resztą też. Twisted Evil
Powrót do góry
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 09:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie wierzę w takie blogi. Poprostu ta osoba chce mieć więcej komentów. To chyba taki jakby chwyt marketingowy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3107824
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 10:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kiedyś oglądałam "rozmowy w toku" i była zaproszona osoba która zaszła w ciąże w wieku 10 lat...

A co do tych blogówi ciąży... To one robią to po to żeby kogoś zainteresować i przyciągnąć Wink

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Happy_Girl_93 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 20:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jasne, że nie wierzę w takie blogi. Są stworzone dla sławności szczególnie na jakże kitowym onecie. Po prostu ostatnio je ignoruję i każdy powiien robić podobnie, żeby nie znalazły się w tych "najchętniej czytanych".
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu