Fam Fatal, a jak wytłumaczysz to, że śpisz pod klopem? A może to przyzwyczajenie... ?
Z czego niby mam się tłumaczyć, he? ;p Chciałam to się uwaliłam i pod klopem, chociaż klop był po drugiej stronie, czyli leżałam raczej obok wanny. Zresztą, to zdjęcie ma dłuższą historię. XD Jak mi się zachce, to sobie zrobię zdjęcie nawet w męskiej bieliźnie wisząc na żyrandolu głową do dołu i nic Ci do tego, skarbie.
Ekhem khem khem... To może po kolei:
Tenchion - impreza jak ta lala! X_x Normalnie cofka na widok waszych przypalonych grzanko-zapiekanko-kanapek. Nie no, napewno było zabawnie... XD
Nidhogg - matko chrystusooowa jedyna kochana! @_@ Wy naprawdę jak siostry wyglądacie.
Gabra - trochę Cię... hm... ucięło... XD Wąsko jakoś.
Gabrielen - ładniusi pusi milusi psiaaak! ^^ Właścicielka też niczego sobie. ;> Ale bardziej podoba mi się pies. XDDDD'
Allah - obciąłeś włosy? o,O' Ładna katanka. I ładne klapeczki w tle... XDDD'
hm noo femme moze na tym zdjeciu co jest w albumie to podobnie wyszlysmy ale gdybys obejrzala fotki w tym linku co nid podala ( poszukiwane nicki to frigg i nidhogg) to juz nie wysuwalabys tak dalego idacych wnioskow
Femme Fatale Gość
Wysłany: Nie 23 Sty, 2005 14:55
Hmm... Fakt, masz rację frigg. To pewnie wkurzające, kiedy ktoś ciągle powtarza, że jesteście podobne. Ale nie zmienię swojej opinii o waszych spojrzeniach. Są podobne i to bardzo. ;>
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 23 Sty, 2005 16:09
Tenczi- spoko, sam często zapominam o goleniu się. Wiadomo- maturka, mało czasu.
Swojš drogš, Cezar podobno wyrywał sobie włosy jeden po drugim, bo bał się zacišć przy goleniu.