Wysłany: Nie 23 Sty, 2005 19:26 Mam Wielki problem.Pomóżcie mi....plis
Mam porządny problem i niewiem co teraz mam zrobić i mam nadzijężę mi pomożecie rozwiązać ten problem.Wię tak.Zakochałam sie w pewnych chłopaku co chodzi do tej samej szkoly co ja.Bardzo a to bradzo mi isepodoba i to już od bardzo dawna,ale jets jeden problem bo na GG zrobiłam sobie nowego uzytkownik ai podaje sie za kogoś innego i gadam z nim i powiedzialm mu że mi sie podoba .Rozmawiam z jego bliskim kolegą co bardzo go lubięi o wszytskich mu powiedzialm ż emis iepodoba i te fazy ale chce nas zamotać ze sobą , ale mówi mi że musi wiedzieć jak wyglądma bo inaczej jak ma motać.A ja dośc że nie mam tak na imę jak w katalogu to w dodatku bardzo chcialbym z nim rozmawiać na swoim użytkowniku , ale neipotrafię.Poradźcie mi co ja mma teraz zrobić .??? Moja kumpela mówi żebym powiedziala temu kolwedze jego że ni ejstem żadna XXXXX i podaje sie za kogośinego.ale przecie ztak nie zrobię bo eyjdę na kompletną idiotke.Poradźcie mi co mam zrobić ?????tylko nie piszcie żebym powiefziala prawdę, bo tego napewno niezrobię.......
Niestety napisze ci zebys powiedziala mu prawde.Mozesz tez zlikwidowac to drugie gg i koniec.Skonczy sie "cybernetyczna znajomosc".lepeij zrob to pierwsze bo lepiej na tym wyjdziesz a nawet nie wyjdziesz na kompletna idiotke.
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 23 Sty, 2005 19:55
Powiedz mu poprostu, albo pogadaj z kims kto go zna żeby on pogadał z tym chłopakiem o tobie. Tak jest dobrze mi sie chociaż tak udaje Zobaczysz co on o tobie sądzi !
no coz, mysle, ze powinnas powiedzie co wszystkim od poczatku do konca.innego wyjscia nie ma, w koncu jestes soba, a nie jakas tam XXXX,prawda?
pozdrawiam.
_________________ Szeptem na ucho powiem że
Że ja, ja się tego wyrzekam...
Wyrzekam bo...
Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak ty
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 23 Sty, 2005 20:05
Ewentualnie możesz mu powiedzieć, ze korzystasz z gg, które kiedyś należało do koleżanki, bo ona miała dużą listę wspólnych znajomych, a ty w katalogu nie zmienilaś jeszcze danych
No wiec tak ale wy niewiecie przecież co ja pisałam mu na GG xxxxxxx.Że mi się podoba itd. i wogóle gadam z jego kumplem a ten kumpel mówi żebym sie mu pokazala jak wyglądam a ja niewiem co robić i w dodatku mysli że jestm jakaś XXX ale na swoim Gg też z nim gadam znaczy z tym chlopkaiem co mi isępodoba.Ja już kompletnie niewiem co mam robić .
Badz zawsze soba!!!Powiedz mu prawde przecierz i tak predzej czy pozniej wyjdzie na jaw...lepiej jezeli ty mu powiesz cala prawde i poprosisz zeby sie na ciebie nie gniewal ze poprostu zwariowalas na jego pukcie i nie wiesz co ci odbilo, niz ma sie o tym dowiedziec od kogos innego.Jezeli mu powiesz dlaczego tak zrobilas i bedziesz z nim szczera od poczatku do konca to napewno cie zrozumie...nawet wiecej wrescie zrozumie ze cos do niego czujesz i nie zostawi cie tak samej...
Dobra teraz ja się wypowiem...
Jestem przyjaciółką "Załamanej14" i wiem jaka jest sytuacja...
Też jej na początku doradzałam żeby sie ujawniła ale teraz zrozumiałam jaka jest sytuacja..
Chodzi o to, że moja przyjaciólka i ja nie znamy osobiscie tego chłopaka widujemy go przeważnie tylko w szkole...
I moja przyjaciólka gadała z nim na gg swoim, ale potem to sie jakos rozpadło no i stwożyła nową "tożsamośc" i rozmawiała z nim na tej XXXXX i ta też nie wypaliła bo ja zablokował potem stworzyła jescz jedną jako kolezanke XXXXX a na koniec jeszcze jednego uzytkownika na ktorym wyznała miłość temu chłopakowi na koniec powiedziała że te wszystkie trzy nowe gg to jedna osoba i teraz juz wogole nie gada z tym chłopakiem na gg ale za to gada na uzytkowniku xxxxx z jego kolegą (pozostałe dwa skasowała), i on wie że ona nie jest XXXXX tylko kims innym (ale nie wie kim) i jej zaproponawał że jesli sie ujawni to może jakos ich zamota razem... I oto nasuwa sie pytanie CZY SIĘ UJAWNIĆ?? tylko moja przyjaciólka nie chce sie ujawnic bo wtedy on by wiedział (znaczy ten co jej sie podoba ) co ona do niego czuje itd i jesli temu koledze nie udałoby sie ich zamotac to pewni stałaby sie posmiewiskiem (bynajmniej ona i ja tak uważamy) no i ona nie wie co robić i ja juz tez nie wiem jak jej pomóc...
Mam nadzieję że teraz juz wiecie jaka jest sytuacja i pomożecie nam...
PS: jestem nowaa... i zostaje tu na dłużejjj he he
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
ajc tez robilam takie glupoty i pislam z innego nr bo kcialam sprawdzic czy chlopak ktory mi sie podoba umowi sie z inna dziewczyna i bedzie o mnie gadal:] szlo calkiem dobrze dopoki ten kols nie wszedl na kompa mojej qmpeli ktora miala zapisna mnie na liscie kontaktow prawdziwym imieniem:( i siem wsyztsko popsulo i wyszlam na idiotke:]
wiec mysle ze powinnas to jakos odkrecic... no nie wiem walnac ze robilas to dla zwaly bo kcialas sprawdzic jego reakcje na nowe znajomosci itd albo powiedz mu z tego nr XXX ze ci by powiedzial jakby sie dowiedzial ze gada jednak z inna osoba niz mysli i napisz mu swoj prawdziwy nr i powiedz co nieco prawy ze ci na nim zalezy!! albo wypytaj jakos delikatni eco o tobie sadzi najpierw przed wyznaniem milosci...
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
No a myslalam że ja jestem tylko taka głupia:P hehe Twoja rada jest bardzo dobra , ale zastanawiam się czy nie powiedzieć jemu kumplowi co z nim gadam i jest spoko że to GG było kiedyśmojej koleznaki i moje i mialysmy wspólnych znajomych i ona teraz ma inne GG i to jest2 moje co na nim tez przebywam no i w katalogu miaąlm naisane Xxxxx bo tak miala na imemoja koleznaka i ż eniezdązylam jescze zmienićdanych , bo jakośtak wysżło i teraz każdy myśli ż ejsstem kaska bo tak mam w katalogu.CO O TYM POMYŚLE SADZICIE ZNACZY TO NIEDOSLOWNIE BYL MÓJ TYLKO JEDNA DZIEWCZYN AWLASNIE MI TAK POLECIŁA I JESTEM JEJ BARDZO A BARDZO WDZIECZNA>>>>>>PISZCIE CO O TYM SADZICIE??????
No własnie dobra rada spróbuj to jakos odkręcić... Hmmm wymysl co he he... Albo po prostu jakos się częciowo ujawnij żeby on sie troszke domysłał która to ty ale nie dokońca... Albo po prostu zapomnij o wszystkim i zacznij wszystko od nowa ale nawet jesli wybierzesz to rozwiazanie to to nie bedzie takie łatwe... Ja juz nie wiem co mam o tym mysleć ale wierze że ci sie uda to jako "odplatać" pozdrówka i papapa
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
Wogule nie rozumiem po co podawalas sie za kogos innego niz jestes, ale OK.
Najlepiej (tak jak moowi reszta) powiedz mu prawde. Na twoim miejscu zapytalabym sie czy choc troszke mnie lubi, a jesli by powiedzial ze tak to bym dopowiedziala: "Wiesz co musze Ci cos wyznac, tak naprawde nie jestem ta XXX. Mam na imie XXXX, jestem z klasy XX, pewnie nie raz mnie widziales. Jestes super chlopakiem, balam sie ze ci sie nie spodobam. No ale skoro twierdzisz ze mnie lubisz to bardzo sie ciesze (?!) Umoowisz sie jutro ze mna na korytarzu na bulke z czekolada ze sklepiku" (takie lekcje podrywania dawala nam pani od polskiego ). Na szczescie nie jestem na twoim miejscu i nie musze wygadywac tych glupot :p
Dobra rada GIRLX hehe....Ale mam się zapytać tego chłopka co mi się podoba czy jego kumpla.???i zapytać sieczy lubi mnie czyli....tą za którąsiepodajeXX czy za tą co mama tak naprawdę na imię?????A to z bułkąz czekoladą to bardzo dobry pomysł Dzieki za radęi czekam na Twoją odpowieź....Ppapapa
Przeczytałam tylko Twój post a odpowiedzi na niego mi sie nie chciało .Odpowiem Ci tylko co ja o tym myśle.A więc ja z natury również jestem taką co lubi robić takie przekręty .Hyh znaczy z wiekiem mi już przechodzi zaczynam stawiać na uczciwość I zdarzyło mi sie być w takiej sytuacji heh a nawet w gorszej bo było z troche więcej osób zamieszanych (ale cuż nie będe przynudzać )Ale jedynym wyjściem moim zdaniem jest zlikwidowanie wszytskich tych nieprawdziwych kont.Rozmawiaj z tym chłopaczkiem który Ci sie podoba i z tym jego kolegą.Rozmawiaj ze swoim lubym bardzo otwarcie powierzaj mu swoje sekrety i bądź cierpliwa.Nic nie zrobisz na siłe :/.Po jakimś miesiącu zapytaj sie czy może chciałby Cie poznać tak na realu...Myśle że jeśli jest wolny to powinien sie zgodzić A dalej to już byś se pewnie jakoś poradziła sama ... .I po jakimś czasie oczywiście powiedz mu o tych przekrętach ale nie musisz sie śpieszyć .Ja to mam chłopaczka którego zdobyłam takim właśnie sposobikiem i jesteśmy juz 1,5 roczku a jak mu to powiedziłam to tylko troszke sie pośmiał i powiedział że sie nie gniewa
PS. jeśli troszke zeszłam z temaciku to wybacz heh