-dłonie!
ramiona!
brzuch... - najlepiej owłosiony i opalony, nie koniecznie wyrzezbiony:P nie przeszkadza mi jak jest tyci tluszczyku zeby bylo mieciutko.... (buu taki jak miał mój "były" (( )
-GLOS! - zauwazylam , ze najbardziej zwracam uawge na facetow ktorzy maja jakis wyjatkowy glos!
-wloski!
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Pon 24 Sty, 2005 20:50
a tak to fajana sprawa jak chlop ma mily glos...ja lubie taki gleboki glos...haha moja mama mowi ze chlop nid ma sexowny glos haha
i z tym brzuszkiem to tez musze ci przyznac racje mala - tez lubie jak jest ciut sadelka..
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Pon 24 Sty, 2005 20:54
frigg napisał/a:
.haha moja mama mowi ze chlop nid ma sexowny glos haha
hehe bo ma, jak sie postara i pzrez telefon
a co do tluszczyku... taaa lubic, ale bez wlosow,wlosy fu na brzuchu i na klacie tez fu - w duzych ilosciach oczywiscie... a to jest akurat to czego moj chlop nie posiada
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 11:41
Co do głosu - taki piękny, głęboki glos ma pewien chłopak którego znam...po prostu przepiekny...
Włosy oczywiscie czarne takie jak ma ten sam chłopak
I przydało by się żeby był wysoki, tak jak ten sam chłopak
A lubie to co wymieniałyście w większości .
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 20:37
Phii tam... czarne wlosy... najlepsze sa blond ! =) Blondyni (i blondynki ) kroluja ! =D
Dodatkowo ogromną uwagę zwracam na oczy (muszą być interesujące, z głębią) oraz ręce (takie wielkie, opiekuńcze ) Milo by bylo jak chlopak nie bylby hucherkiem (jakie "ch" ? ;D), moze byc dobrze zbudowany, ale nie gruby
no facetow powinno sie lubic tak ogolnie za to jacy sa:D troskliwi, odwazni, kcacy pokazac co to nie oni...itd:P (nie wszyscy oczywiscie:()
mi tam sie podobaja bruneci z ciemna karnacja i ciemnymi oczetami:P tak mozna by jeszcze popisac o tym ideale ale przeciez niby najczestsze przypadki sa takie ze ludzie zakochuja sie w przeciwienstwie swojego idealu:P no i w moim przyapadq jest zupelnie podobnie:) mojemu boyowi do mojego idealu duzo brakuje, ale nie wymienilabym go na nikogo innego:P
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
Ja bardzo ubię u chłopka: Oczy muszą mieć to coś w oczku..Usta ...oczewiście ywgląd ,sczupły,wysportowany ...dobrze sięporuszać znaczy chodzić z klasa:p no i charakter Jestem nowa:)):
O i jeszce zapomniąłm dodać że musi mieć piprostu to coś co się w nim spodoba no są chlopaki ładne ale zato glupie .Przekonalam się już dużo razy.....Więc dziewczyny uważać na ladnych chłopców , bo oni mysla że ładne to mogą mieć każdą laskę,,,,,,,A tak nie jest prawda?????
Ładny chłopak , potwór bez serca , najpierw rozbuja , później "DO WIDZENIA" !!!
Mi podobają się bardzo nietypowi chłopacy to znaczy - niesamowici blądyni bądź bardzo boscy czarni ( chodzi o czrne włosy ) ...
Nie ważne czy młodszy czy starszy czy rówieśnik ... ważne żeby był boski
oczywiście lubie jak chłopak ma/jest :
poczucie humoru , jest romantyczny ( chociaż troche ) , jest lubiany .
No i najważniejsze musi go akceptować moje otoczenie ( czyli kumple )( bo ostatnio jednego pobili !!! ) ... to chyba wszystko .
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...
milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Ostatnio zmieniony przez aska dnia Pon 31 Sty, 2005 17:19, w całości zmieniany 1 raz
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 13:32
Pozwolicie drogie panie, ze się wtrącę ;]
Cytat:
No i najważniejsze musi go akceptować moje otoczenie ( czyli kumple )( bo ostatnio jednego pobili !!! ) ... to chyba wszystko .
No żeczywiście, najważniejszy aspekt. Gdyby moja kobita nie pasowała otoczeniu (a wiem, że tak nigdy nie będzie bo się bardzo szanujemy i tolerujemy) powiedziałbym krótko : [cenzura], do otoczenia of coz ;P
Co do glosu to ja swojego cholernie nie lubię, jest wiecznie wiecznie zachrypnięty... ( nie, nie palę nałogowo ;] )