Heh...mnostwo jest takich gazet...To zależy od zainteresowań Dla sportowców jest np. : " Bravo Sport " , dla komputeromaniaków : " Komputer Swiat" no i wiele innych.
Dla chłopaków jest też Victor Junior - tyle ze tam to więcej artukułów dla dziewczyn jest...
Femme Fatale Gość
Wysłany: Czw 09 Gru, 2004 15:23
Zależy czym się interesujesz. Dla komputeromaniaków się co znajdzie, także dla sportowców... Popcorn niby też jest dla dziewczyn, ale chłopak przecież sobie może poczytać. Zwykłe Bravo również może poczytać chłopak.
Pamiętajmy jednak, że gazety typu Bravo wyżerajš mózg. ;p
Komputer świat nie jest wcale czasopismem dla chłopaków, chociaż chłopaki częsciej niż dziewczyny interesują sie kompami, a z gazet dla chłopaków to np. "Motor" o samochodach
Popcorn niby też jest dla dziewczyn, ale chłopak przecież sobie może poczytać. Zwykłe Bravo również może poczytać chłopak.
Zgadzaam sięęę!!!!! Gazety tego pokroju to najwspanialsza dawka humoru jaką da się pochłonąć ; D
A tak na poważnie - dziwię się dlaczego nie zostały wymienione takie czasopisma jak PSX Extreme, czy Neo+, które są aktualnie oblegane przez publiczność męską ;P (i się nie dziwie PE roxor ). Co do PCciarzy - warto dodać CDA ;]
Ja tam kiedyś czytałem Świerszczyka (takie pisemko z fajnymi obrazkami) ale to było dawno. Mam jeszcze w szafie pare numerów, jeden z Misiem Uszatkiem. Potem czytałem Magazyn Niekulturalny "Reset" ale już go nie ma
"komputer swiat" i roznego typu gazety o tej tematyce, "bravo sport", "auto swiat", "ckm", "men's health", gazety zwiazane z rodzajem muzyki jakiej sluchasz sa przerozne od hip hopu po metal, gazety zwiazane ze swoim hobby tez jest ich dosyc duzo na rynku..do wyboru do koloru, a moze jakies edukacyjne a'la swiat wiedzy..
_________________ Miłość jest egoizmem we dwoje.
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 19:33
Eeee... Ja się tam boję czytać Świat Wiedzy. Kiedyś wyczytałem że wszyscy ludzie są homosapiensami, mutantami a co najgorsze ogonochorami. To brzmi strasznie, ale taka jest prawda
-Kawaii (już martwy ;p ale jak prowadził Mr.Jedi to było to wspaniałe pismo)
-Anime + (sniff ;( krótko zył, ale ja byłem fanem! ;p)
-Playboy (od czasu do czasu - niektóre zdjęcia są bardzo ładne [chociaż w sumie w dzisiejszych czasach opłaca się bardziej po prostu wejść na femjoya - to są zdjęcia z klasą ])
-Metal Hammer (od czasu do czasu)
NO I OBOWIĄZKOWO
-Nasz Dziennik [wspaniała gazeta ;_) ]