mam 13 lat i chodze do 6 klasy nie mam jescze OKRESU ale mam ta wydzielona sluzowa od 1,5?? co mam robic odpiszcie
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 20:27
OOOO matko,a ja mam 158 chodze do 1 gimnazjum i chyba nawet wydzieliny sluzowej nie miałam -_-'
Kazda dojrzewa w swoim tempie a okres mozesz dostac nawet za pol roku od pojawienia sie wydzieliny sluzowej =="
ps.a tą wydzieline masz od 1,5 roku? od 1,5 miesiąca?bo coś nie czaje o,O
Pytasz co masz robic?Cierpliwie czekać i nie przejmowac sie
Nie przejmuj sie kazdy dostaje okres w swoim czasie...
Ja tez mysliałam kiedys że nie doczekam si okresu a on nastapił w najmniej oczekiwanym momencie...
Założe sie że okres niedługo sie pojawi może jutro , moze z tydzień, a może za rok he he...
Nie martw sie masz jeszcze czas i nie spiesz się bo okres wcale nie jest taki fajny
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
Nie masz się czym przejmować Jak po skończeniu 16 lat nei mash okresu wtedy sie niepokój tak nie masz czym sie martwic a tą wydzieline to j amiałam duzo dużo wczesniej przed okersem dłuzej niż ty
a ta wydzieline mam od 1, 5 roku. dzieki dziewczyny pomoglyscie mi :*
p..s macie GG
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 27 Sty, 2005 12:55
Sylwia - ja mialam dokladnie rok ta wydzieline i dostalam okres, moja kolezanka zas miala 3 lata i dopiero po tym uplywie czasu dostala okres. Wiec to jest sprawa indywidualna.
PS. Tak, kazdy kto ma GG i zyczy sobie, zeby byl wyswietlony jest ono pod podpisem.
PS2. Zmien sobie plec w profilu z faceta na babe. Bo sie lepiej czyta jak widac ze ty jednak kobieta jestes.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 27 Sty, 2005 14:51
tak, pomiędzy jednym a drugim okresem kobiety mają wydzieline śluzową. Jej gęstośc oraz objętośc zależy od aktualnego dnia cyklu miesiączkowego.
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 27 Sty, 2005 15:46
a czy ta wydzielina jest głęboko w środku, czy również na zewnątrz ??? i jak to się ma do błony dziewiczej ? przecież otworki w niej są podobno bardzo małe, żeby mogła wypłynąć stamtąd jakaś wydzielina.
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Czw 27 Sty, 2005 15:53
inspektor_nr4 napisał/a:
a czy ta wydzielina jest głęboko w środku, czy również na zewnątrz ??? i jak to się ma do błony dziewiczej ? przecież otworki w niej są podobno bardzo małe, żeby mogła wypłynąć stamtąd jakaś wydzielina.
rownież na zewnatrz
A co do blony to musi przez nia tez wyleciec krew miesiaczkowa i te dziurki nie sa wcale takie male
btw niektore dziwczyny nie maja tej blony badz traca ja przy jakims cwiczeniu ... czasami sama zanika etc etc
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 27 Sty, 2005 15:54
Inspektor_4 : Ta wydzilina wypływa na zewnatrz pochwy i "osiada" sie na majtkach. Wypływa ona właśnie przez te malutkie otworki w błonie dziewiczej
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 27 Sty, 2005 16:07
zwariowana_jedenastka napisał/a:
Inspektor_4 : Ta wydzilina wypływa na zewnatrz pochwy i "osiada" sie na majtkach. Wypływa ona właśnie przez te malutkie otworki w błonie dziewiczej
czy ta wydzielina ma jakiś zapach czy jest to tylko zwykła woda ze śluzem ?