| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Sposoby na poderwanie chłopaka (!)
Autor Wiadomość
Vellana Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm no coz, ja poderwalam mojego chlopaka w taki sposob:

gadamy sobie na gg a ja go nagle pytam: "hmm co dzisiaj robisz??", a on na to "no raczje nic, a czemu pytasz?" ja: "no wiesz, chce sie z toba umowic biggrin"... po doslownie chwili patrze a on przesyla wiadomosc: "super, ja bardzo chetnie... to przyjde po ciebie o 15 biggrinbiggrin".. no i potem ja nic nie musialam robic.. :] wystarczylo dac znak a on zrobil co mial zrobic, hehe... potem mi mowil, ze bardoz mu sie podobalam od dawna ale sie bal zrobic pierwsyz krok. biggrin a teraz sie bardoz kochamy i chodzimy ze soba juz dosyc dlugo.. :]
pozdrawiam.

Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak ty
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4228666
Amy Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 22:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Elly napisał/a:
Więc ułużmy równanie pasujące do tego tematu Razz Przeczytanie tych rad + przetestowanie ich na chłopakach = kompletna kompromitacje przed facetem i osobami będącymi w pobliżu (jeżeli te osoby więdzą oczywiście o co chodzi ) Razz Razz Mr. Green Razz Razz

Niekoniecznie to musi być kompromitacja. Wiesz Elly, dziwie się dlaczego gdy Femme Fatale wyraziła tu swoje zdanie to Ty od razu zmieniłaś swoje... :/ A wcześniej pisałaś zupełnie co innego. Nie masz swojego zdania czy co? Rolling Eyes

- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KoT
Gość
PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 06:12   

Dobry.
Ale FF wg mnie ma rację...Są przedstawiciele płci mniej pięknej, na których wymyślone przez Was sposoby podrywu zwyczajnie nie zadziałają. I co wtedy? Nie ma uniwersalnego sposobu, a facetów jest tyle, i są tak różni, że wymyślanie i miliona takich może w pewnym momencie nie poskutkować. To tyle.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Amy Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 11:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak się temu przygladam i teraz też sądze, że nie ma uniwersalnego sposobu.
Ale niestety ludzie wciąż go szukają...
Zgodzę się z Wami.
Pozdrawiam
Kwiat

- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pon 17 Sty, 2005 14:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heja. Smile Bardzo miło czyta się wasze sposoby chodź przyznam ze niektóre troche kiepskie biggrin. A co jak chodzi się z chlopakiem do SZKOŁY MUZYCZNEJ? upuścić smyczek? Razz. Może i nawet nie zadziała ale ten temat musze powiedzieć bardzo optymistycznie zadziałał na mnie i po części uzyskał wiare. Ale nie wyobrażam sobie siebie pytającą się JEGO czy umówi się ze mną biggrin. W każdym razie teraz zamierzam wykorzystać chyba niezawodny sposób czyli dużo z nim gadać na coraz bardziej osobiste tematy Razz. No i oczywiście cała reszta. Powiem także że ostatnio unikam go na gg bo chce z nim pogadać na żywo. Gadu to tylko wymiana informacji a jak wygada się na gadu to o czym gadać po tym na żywo? Co jest owiele bardziej interesujące biggrin. Mam nadzieje że nie zrobiłam Oftopa. biggrin
Powrót do góry
Nokia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 22 Sty, 2005 16:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

E-mail? Sms? - NIE!
trzeba rozmawiać w 4 oczy.. i przełamać nieśmiałość (wtedy będziesz wiedziała czy naprawde ci na nim zależy).
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 23 Sty, 2005 14:22   

eeeee po co jakies głupie spodoby, pułapki miłosne, itd? nie można normalnie podejść pogadać itd. a nie ... ;] np. mnie by cos takiego tylko męczyło, czego wy się boicie?! CHŁOPCY NIE GRYZĄ i nie są tacy wstydliwi.... jeśli czegoś chcesz too musisz działac a nie krązyć obok niego i udwać ze spadł ci długopis ;]
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sro 26 Sty, 2005 11:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aren napisał/a:
eeeee po co jakies głupie spodoby, pułapki miłosne, itd? nie można normalnie podejść pogadać itd. a nie ... ;] np. mnie by cos takiego tylko męczyło, czego wy się boicie?! CHŁOPCY NIE GRYZĄ i nie są tacy wstydliwi.... jeśli czegoś chcesz too musisz działac a nie krązyć obok niego i udwać ze spadł ci długopis ;]

Oczywiscie łatwo powiedziec. Ale tak to już jest w tym kraju że to ON powinien zrobić pierwszy krok. My możemy tylko dawać tajemnicze sygnały albo upuszczać długopis Razz.
PS. A może tak stary dobry sposób z upuszczeniem dużej ilości notatek żeby sie rozsypały Razz. A w muzycznej u mnie było by to latwe, wystarczy rozsypać nuty:D.

Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 26 Sty, 2005 20:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacjo: możemy robić co chcemy, ale nie zawsze to co zrobimy podziała Wink

A mój sposób jest nader wyrazisty. Aczkolwiek nie dla wszystkich prosty.
Wystarczy patrzeć mu w oczy. Kontakt wzrokowy jest bardzo ważny. Wsytarczy, że prez kilka minut popatrzycie sobie w oczy... Potem on napewni zagada, przyda się jakiś flirt. Bezpośredniość będzie wskazana Wink
Ale sposobu "patrz w oczy ala Iśka" (;P) nie polecam na chłopcach poniżej 15 roku zycia... nie zczają Razz (tzn tak mysle ;D)
Powrót do góry
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu