pomiędzy 1mm a 10cm jest 100x różnicy. i komu mam teraz wierzyć ? sam nie sprawdzę bo nie mam jak
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 21:08
No wiesz czy gdyby miała 10 cm byłoby ją tak łątwo przebić przy pierwszym stosunku czy wogule samym członkiem? to by się jakiś kij jeśli nie nóż przydał i coś do zeskrobywania resztek
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 21:24
elfkaNenar napisał/a:
No wiesz czy gdyby miała 10 cm byłoby ją tak łątwo przebić przy pierwszym stosunku czy wogule samym członkiem? to by się jakiś kij jeśli nie nóż przydał i coś do zeskrobywania resztek
po co kij ?! wystarczyłoby mnie o to poprosić a tak na serio to te 10cm jest na mój rozum niemożliwe. no chyba że jakiegoś mutanta a nie dziewczyny.
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 21:32
inspektor_nr4 napisał/a:
elfkaNenar napisał/a:
po co kij ?! wystarczyłoby mnie o to poprosić a tak na serio to te 10cm jest na mój rozum niemożliwe. no chyba że jakiegoś mutanta a nie dziewczyny.
No wiesz błona jest jest tak od razu... a więc tylko kij by pomógł...
A tak PS. co sądzi Kinga o twoi opisie^^?
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 21:39
hehe nei no gabrze najprawdopodobniej chodzilo, ze jest na glebokosci 10 cm, co tez prawda nie jest, skoro jest na granicy przedsionka i pochwy znazcy ze jest plytko (1-2 cm), a grubosc - tak jak bodajze elfka pisala - cecha osobnicza, ale raczej w mm niz w m mierzona skoro to fald blony sluzowej - to grube to to byc nie moze
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 21:42
hehe elfka sama pisalas gdzies tam, ze tamponem sie nie za bardzo da przebbic, chyba, ze startujesz z super maxi....
jest rozciagliwa i ma otworki, ktore sie rozciagaja... jak pisalam ja z kolei - porownaj sobie srednice pzrecietnego tampona a srednice rzecietnego penisa
It`s not that gold
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 21:48
Ja!? Chyba nie ja... a moze nawet, sama nie pamietam co pisze... ale no w sumie tak, podczas okresu jest abrdziej rozciągliwa a co do rozmiarów to też masz rację...
hehe elfka sama pisalas gdzies tam, ze tamponem sie nie za bardzo da przebbic, chyba, ze startujesz z super maxi....
jest rozciagliwa i ma otworki, ktore sie rozciagaja... jak pisalam ja z kolei - porownaj sobie srednice pzrecietnego tampona a srednice rzecietnego penisa
koncowka postu mnie rozbroila rzeczywiscie mozna zauwazyc roznice miedzy jednym a drugim
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 19:43
sami10 napisał/a:
no ale jeżeli miałby już nastąpić poród to co? to dziecko "wylałoby" się przez te dziurki :/
wiesz tylko jest taka sprawa, zeby nastapil porod - musi dojsc do zaplodnienia, zaplodnienie na ogol dokonuje sie w trakcie/po stosunku seksualnym. a stusunek sesualny wiarze sie z utrata dziewictwa na ogol...
natomiast jesli zaplodnienie dokonalo by sie bez przewania blony - jakims cudem sperma dodstalaby sie do pochwy, a plemniki dotarlyby tam gdzie maja dotrzec, podejrzewam, ze wtedy robi sie naciecie blony dziewiczej operacyjne (podobnie jak czasami moze sie zdarzac przy zbyt grubej blonie dziewiczej) - mysle jednak, ze sa to na tyle rzadkie przypadki, ze jakos nikt sobie specjalnie glowy tym nie zawraca.