Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 27 Sty, 2005 16:14
Grrr...Inspektor poszukaj sobie,było 1000 takich tematów .
Prawidłowa wydzielina nie ma żadnego zapachu,no chyba ze z bliska.
Woda? Jaka woda?
Mróweczka
Wydzielina z reguły jest bez zapachu, koloru przeźroczystego, białego lub żółtawego, ma konsystencję kiślu
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 27 Sty, 2005 16:42
szukałem tekich tematów w necie, ale trafiałem zwykle na strony o trochę innej tematyce. przykładów nie będę podawał bo moderatorzy czuwają, ale domyślacie się o co chodzi :-) wbrew pozorom trudno znaleźć wyczerpujące odpowiedzi.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 27 Sty, 2005 16:58
inspektor_nr4 napisał/a:
szukałem tekich tematów w necie, ale trafiałem zwykle na strony o trochę innej tematyce. przykładów nie będę podawał bo moderatorzy czuwają, ale domyślacie się o co chodzi :-) wbrew pozorom trudno znaleźć wyczerpujące odpowiedzi.
<jeb>
A wiesz, ze na forum jest wyszukiwarka? Taaak, jest, mozna w niej duzo rzeczy znalesc o ODPOWIEDNIEJ tematyce, grr.
A sama wydzielina jest sluzem wiec o wodzie tutaj nie ma mowy. Zapach moze miec lekko-kwaskowaty, ale to sprawa indywidualna.
Sory za offtopa.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 27 Sty, 2005 16:59
wydzielina jest fullllll
wkurza jak mało co
a co do autorki to ja bym sie na twoim miejscu zabiła
boże nie masz okresu i masz 13 lat a wydzielina? no nie no.....=/=/=/
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 27 Sty, 2005 18:18
tak sobie myślę, że dobrze być chłopakiem. nie ma się wtedy takich dziwnych problemów...