| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
pomocy!!
Autor Wiadomość
kropka11 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 27 Sty, 2005 15:09   pomocy!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam 11 lat i z mojej klasy dziewczyny już prawie od roku noszą biustonosze albo ''topiki''. A ja też chciałabym nosić biustonosz ale wstydze sie powiedziec mamie.Bo może to za wcześnie .Pomóżcie plis!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 27 Sty, 2005 15:14   Re: pomocy!!

kropka11 napisał/a:
.Bo może to za wcześnie .

Zgadłas!!
Jezeli masz naprawde duży biust (bo jak masz malutki to bedzie wygladac..troche sztucznie,nie sądzisz?) to powiedz mamie,zrozumie Wink
A te kolezanki pewnie tak robią,bo starsze kolezanki noszą stanik =="
a ty nie nos go na przymus,zeby byc taka jak kolezanki
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 27 Sty, 2005 15:58   

Było już wiele takich tematów w stylu : "moje wszystkie koleżanki noszą stanik a ja nie" Stanik nosi sie nie dlatego , "że inne noszą" tylko, żeby potrzymywał piersi etc.... Jeśli nie masz na co go nosić to nie noś! Będzoie ci tylko niewygodnie i tyle.... Wink
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 27 Sty, 2005 16:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zastanów się,czy naprawdę chcesz stanik,czy chcesz go nosić "dla szpanu". Noszenie "na nic" jest trochę bez sensu...Dlatego radzę Ci jeszcze poczekać,a koleżankami się nie przejmować.
Mróweczka

Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 27 Sty, 2005 19:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli masz potrzebe by nosić ten stanik to po prostu spytaj sie mamy czy mogła by ci kubić stanik... jest troche trudno bo sama sie przekonałam ale chyba warto... ale jesli chcesz nosic tylko dlatego że koleanki nosa to nie warto bo bedziesz głupio wygladała...

inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 27 Sty, 2005 22:41   

nie ma sensu szpanować. taki stanik mógłby według mnie trochę dziwnie wtedy wyglądać.
Powrót do góry
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Czw 27 Sty, 2005 22:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm... ja nie wiem czy noszenie stanika mozna nazwac 'szpanem' jak na moje to zaden powod do szpanowania:> (no chyba ze nosi sie jakas ekstra bielizne:DRazz) moim zdaniem jesli twoje kolezanki zaczely nosic juz stanik i ksztaltami jestes do nich podobna to powinnas o tym pogadac z mama:] przeciez sa tyz male rozmiary i produkuje sie je po to zeby je nosic wkoncu:]

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
kropka11 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 12:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale ja bym chciała nosić przynajmniej topik.Bo po wf nie zmieniam bluzki bo się wstydze.
Powrót do góry
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 13:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze to zmierz sie pod i "na" biuście i odejmij te wielkości od siebie i wtedy zobaczysz czy naprawdę potrzebny ci stanik, noszenie bo koleżanki noszą nie ma sensu.

Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 14:27   

kropka11 napisał/a:
ale ja bym chciała nosić przynajmniej topik.Bo po wf nie zmieniam bluzki bo się wstydze.

To sie zakrywaj czymś ;P
Ja czasem nie załoze stanika i mam wtedy wf-mam super technike zmieniania bluzek zakrywając ciało Smile
Jezeli twoje piersi choc troche wystaja (przynajmniej 3 cm;)) to kup chociaz ten topik;/
I nie kupuj na fiszbinach (takie z drutami ponoc lepiej podtrzymują,ale...) moga spowodowac RAKA PIERSI! (mowiła to nasza pielegniarka na jakims wykładzie sponsorowanym przez falvit Wink )
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 15:38   

ciekawe co ma do tego stanik Question ja bym tam słuchał lekarzy a nie sponosorowanych pielęgniarek które o sprawach onkologii mają małe pojęcie.
Powrót do góry
Nike007 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 15:45   =) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie rób niczego na siłe Confused Bo po co? Kolezankami się nie przejmuj jak Ci będą dopierdalały Razz Nosisz kiedy musisz a mamie zaufaj bo to najlepsza przyjaciółka wiem po sobie Wink POZDRAWIAM

i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4402968
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 15:48   

no dokładnie. trudno tu coś doradzić na odległość, dlatego najlepiej zaufać sobie
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 15:59   

pomyśl sobie że skoro one noszą i ty zaczniesz nosić to znaczy że będziesz sie do nich upodobniać a takie coś zobowiązuje
potem jak np one wyskoczą przez okno to ty też będziesz musiała
pozatym noszenie stanika zobowiązuje do częstszego mycia sie w pewnych miejscach więc nie wiem czy ci sie będzie chciało

Twisted Evil
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 16:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja ci radzę kupić ten stanik. Poczujesz sie pewniej i przecież zawsze możesz przestać go nosic. Smile
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu