| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Okres..
Autor Wiadomość
werusia9 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 27 Sty, 2005 19:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kwiat gratulacje!!!! mój pierwszy trwał 2 dni a drygi tydzień.... narazie więcej nie był.... nie przejmuj się!!!
pozdrówka dla wszystkich Laughing
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7471408
akasia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 27 Sty, 2005 19:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy myślicie , że podpasli subtella [nie wiem jak to sie pisze]po 5,10 czy po 6,10 chyba sa dobre? w małym opakowaniu...mama mi takie kupiła cienkie i wygodne zeby mi nie przeszkadzały Smile jesli ide do szkoly zakladam jedna na druga..a w domu chodze w jeden..W szkole nie chce zmieniac bo to słychac i jeszcze jak bym poszla z plecakiem..wszyscy by sie skapli

Shaking Shaking Scratch Rabbit Salut
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 27 Sty, 2005 21:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Subtelle jeszcze nigdy nie używałam. Co do krwawienia w nocy to ja też prawie nic nie mam. Dzieje się tak dlatego,ze w nocy mniej się ruszamy.
Mróweczka

werusia9 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 16:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a kasiu ile masz lat?
pozdrówka Kwiat
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7471408
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 17:01   

Mi w nocy też leci mniej, ale jednak Smile nie wiem od czego to zależy... Może od pozycji, że np. jak leżysz, to krwi trudniej sie wypływa, bo nie leci w pionie tylko w poziomie?? Z wydzielina przed okresem tez tak jest,że w nocy nie leci Wink sama nie wiem czemu Laughing
Powrót do góry
Wero-Trelo Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 17:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zwariowana_jedenstka - ponieważ w dzien sie więcej ruszasz, i w taki o to sposób więcej krwi dociera do odbytu, gdzie nastąpuję misiączka.
A w nocy, mniej się ruszamy, i mniej krwiawi

Numer Gadu-Gadu
5678195
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wero trochę namieszałaś Smile W dzień bardziej krwawimy poniewz więcej się ruszamy,jesteśmy bardziej aktywne niż w nocy. W nocy jednak ruszany się mniej,a śpimy zazwyczaj na plecach więc krew spływa w kierunku pupy i dlatego na noc są specjalne,dłuższe podpaski.
Mróweczka Kwiat

inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:46   

to wkońcu jak to jest? co jest lepsze podpaski czy tampony? czy nie ma to znaczenia?
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:48   

słońce ty moje podpaski są takie same jak tampony
wygląd inny
tampony są dopochwowe więc można iść na basen , kąpać sie skakać jeździć na rowerze i t p.
co do podpasek to są na reszte zajęć takich mało skomplikowanych i róchliwych i je sie częściej zmienia, ok. 2 razy częściej
a do tego co leprze to jak kto woli [ ja osobiście wole tampony]
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:53   

a czy istnieje ryzyko że taki tampon wpadnie głęboko i nie będzie można go wyjąć ?
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:57   

nie bo
1 - tampony nie wpadają tylko sie je wkłada odpowiedni rozmiar
2 - nie wpadną aż tak daleko bo jest błona dziewicza [ przynajmniej u dziewic a u reszty nie wiem]
3 - są sznureczki za które się wyciąga a palcyma też można tylko to gorsze jest
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 22:01   

kradziejka napisał/a:
nie bo
1 - tampony nie wpadają tylko sie je wkłada odpowiedni rozmiar

mniej więcej kumam, ale jak to jest z tymi rozmiarami? czy różnice są duże oraz istotne tak jak w przypadku staników czy wszystkie są podobne?
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 22:06   

no jakie mogą być różnice? wszystkie są takie same tylko że są bardzo małe dla nastolatek i dziewic [te dziewice tak sie mówi] są normalne dla kobiet dorosłych i mega duże na noc czy na cały dzień, takie rozmiary jak przy podpaskach [tylko skrzydełek im brak]
czy różnice sa istotne? no tak bo w zależności od rozmiaru chłoną różną ilość krwi
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 23:16   

dzięki za odpowiedź. teraz już kumam Smile
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 00:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wpadaja poniewaz jest szyjka macicy - zamknieta.
blona dziewicza jest na granicy przedsiona pochwy i pochwy (pisze to 3 raz), czyli na glebokosci 1-2 cm, a tampon nosi sie ZA blona dziewicza - w zwiazku zcym nie ma tu ona nic do rzeczy.
rozmiar tamponow jest mniej wiecej zblizony aczkolwiek roznica miedzy mini (czy comfort) a super plus - jest widoczna.

i jeszce prosze - nie piszccie niesparwdzonych bzdur, bo kogos mozna w blad wprowadzic,

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu