z punktu widzenia chłopaka to jest tak....:
-kiedy jš widzišłem nog mi sie uginały (seri0 )
-robiło sie goršco w kltce piersiowej
-kiedy widziałem jš z innym chłopakiem czułem cholerna zazdroc
-wiat wydawał sie kolorowyy
-niewidziałem nic złego...zadnych smutnych chwil
_________________ auto jest bogiem, prędkoc nałogiem, życie zabawa a sex podstawa :-)
do autorki postu : na tego jedynego masz jeszcze pelno czasu, ciekawe ile masz lat ?
to o czym mowicie to zwykle zauroczenie... zreszta dziwi mnie jak ludzie z wiekiem <17 moga pisac o takich rzeczach... o kims jedynym mowi sie bedac z nim w zwiazku przez kilka lat, a tak na marginesie - wiele osob nie bawi sie w dluzsze zwiazki, wola seks na jedna noc - uwazaj na nich
Nigdy sietak anprawdęnei wie czy to ta miłoś cjednyna.Przeważnie jeste tak że sięmyśli że tak jest a tak naprawdę po jakimś czasie zakochujesz soew w innej osobie i tezmyslisz ż eto ta jedyna atak niejest , bo potem z nowu ..dopiero mozna stwierdzić gy siechodzi w zwiazku dłuższy czas gdzieś 2 lata okoloo 3 to możan stwiedzić ż eto ta jedyna miłoś...A jak ten chłopak jest fajny , śmiszny i ladny to pokieruj sie swpimsercem......Pozdrawiam Cię sredecznie i zapraszma na moje forum
To sie czuje czy to ten jedyny... Ale sšdze że do tego ktory ci sie podoba mozesz czuc miłosc (pisze " możesz " bo nie wiem jak jest ) ale to nie bedzie taka miłoc na całe życie do tego jedynego... Tera może Ci sie tak wydawać ale dopiero za kilka lat (może kilkanacie...) poznasz tego jedynego na całe życie ( chyba że zrobisz kariere w Kosciele ) z ktorym bedziesz chciała zostac na zawsze ... A teraz jeli czujes że to ten jedyny (chociaz to napewno nie on ) to poprostu postaraj sie żeby łaczyło was cos więcej ale potem i tak napewno sprawy sie tak potoczš że poznasz innego i jeszcze innego a teraz Zyj, kochaj i pozwól być kochanym !!!
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==