Mam pytanie do dziewczyn: Jak często należy podcinać końcówki włosów?Bo ja podcinam średnio raz na 3 miechy Nie wiem czy to wystarczająco często, a może za często?
Ploshe o odp :-)
Aha włosy mam tak za ramiona troszke jak by siem ktos pytał
To zależy czy masz zniszczone i rozdwojone końcówki czy takie bardziej "nomalne". Ale myślę że co 2,3 miesiące to wystarczająco
Wysłany: Sob 29 Sty, 2005 14:35
jak nie musisz nie podcinaj w ogóle a jak musisz to co miesiąc czy dwa może nawet więcej , bo jak nie masz zniszczonych końcówek lub nie chcesz wyrównać to nie ma sensu
ja osobiście nigdy nie obcinam a włosy mam takie około 70-75 centymetrow [nawet żadko je czesze] i są normalne
a jeśli nie chcesz zapuszczać to obcinaj 2-3 razy w miesiącu poprostu aby nie urosły
Zalezy czy twoje wlosy sa znisczone i czy maja rozdwojone koncowki.Jesli tak to co miesiac chociaz powinno wystarczyc 2 miechy.jesli masz normalne zdrowe wlosy to podcinaj je co 3-4 miechy i bedzie wszystko spox.
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 29 Sty, 2005 22:58
Tak,tak mam normalne włosy, tylko wiecie(przynajmniej u mnie tak jest) jak nie podcinam włosków co jakiś czas, to robią się takie "smętne" i tracą na puszystości
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 01 Lut, 2005 16:46
Z tego co słyszałam od fryzjerki (jak po 3 latach zapuszczania poszłam obciąć końcówki ) powinno się je obcinać co 2 miesiące.
Jeśli ktoś ma zniszczone (np. suszy włosy po każdym myciu suszarką) to powinien nawet chodzić co miesiąc, a jeśli nie ma w ogóle zniszczonych/ lub mało zniszczone, to może je przycinać nawet co pół roku.
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
ja zadko co podcinam koncowki, bo przewaznie nosze krotkie wlosy
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 16:49
A ja chodze do frajera co 6 miechów Mam normalne włosy które nie potrzebują ścinania Ja nie daje zarobić dla frajerów
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 19:57
Myśle ze wystarczy.. do tego pielęgnuj je odzywkami... wtedy nie beda sie tak niszczyc. Polecam tez szampony z ziol.. dobre sa tez z warzyw takich jak ogórek. np. Timotej
Moim zdaniem powinnas obcinać koncówki kiedy beda takie nieładne ( he he jakby piórka).. To tak własnie co 2-3 misiace gdzieś...A ja obcinam gdzies tak co 2-3 miesiace tez tylko całe włosy tzn tak na krotko chociaż i tak mam duzo problemików z włosami he he...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==