| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
co ja mam zrobic??
Autor Wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:40   co ja mam zrobic??

A wiec...mam kumpla..No niewiem czy to kumpel ale ok;niewidziałąm go 6 lat=podstawowke.Ale zaprosił mnie na sylwka 2002.Poznalismy sie w przedszkolu.Okazało sie ze chodzi do tego gimnazjum,do ktorego mam chodzic.?(akurat juz chodze,on jest starszy o rok)
Codzien Go widuje na korytarzu.On sie gapi na mnie,ja na niego.On mnie chyba poznaje,ale szczerze=wątpie.Nie odezwał sie nigdy,ja do niego tez (nie kłócilismy sie).
Az tu nagle zachciało mi sie wyszukac,czy ma gg.Wpisałam tylko nazwisko i co widze?jego imie,nazwisko,wiek i miejscowosc.Wszystko sie zgadza.Problem polega na tym:zagadac czy nie?Jestem BARDZO nieśmiała i załoze sie ze jakby odpisał,bede cała czerwona i dosten gorączki.Niewiem tez czy on mnie pozna,ale jestem tego pewna tylko co dalej?A jezeli pozna tylko osobowosc,ale niewie jak wyglada i bedzie chciał sie umowic;/?niieewiem sama łapy mi sie jeszcze trzesa,poce sie przez to znalezisko i NIEWIEM co robic!pomozcie Crying or Very sad
Przejdź na dół
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:45   

No pewnie że zaklikaj... Napisz mu np. ,, Cześć to ja Gabi (o ile sie nie myle) znalazłam twój numer w wyszukiwarce bo się nudziłam, poklikamy ??'' No i sie wszystko wyjaśni Smile
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:47   

jeżeli uważasz że jest wporzo to zagadaj z nim Smile
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:48   

jest troszke brzydki i moje kolezanki sie z niego ryją (wygadałam sie im)
EDIT:Jego matka pracuje z moją na tym samym pietrze (centrum zdrowia dziecka) i sie przyjaźnią
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:54   

nie chodzi o sam wygląd. ważne żyby nie był *********** tak jak niektórzy chłopacy.
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:57   

jest taki jak ja.spokojny,opanowany,ale bywa świrem i debilem Smile Sad
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 20:03   

no to bym uważał. tacy są najgorsi. z pozoru cicha woda, a w rzeczywistości ułańska fantazja Razz
Powrót do góry
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 20:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jasne że powinnaś do niego napisać... napisz cze... poklikasz... albo cos w tym stylu i nie mow że znasz go tylko stopniowo sie poznawajcie ie w koncu jakos tak przypadkiem Wink okaze sie że sie znacie he he... A tak po za tym to nie musicie odrazu ze soba chodzić he he możecie buc przyjaciólmi albo żeby cię chociaz rozpoznal i gadał ci cześc he he Very Happy

inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 20:38   

zagdać przez gg można ale i tak na Twoim miejscu bym uważał. Dużo też zależy od jego reakcji. Może się okazać też fajnym kumplem.
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 20:20   

Kicia91 napisał/a:
Jasne że powinnaś do niego napisać... napisz cze... poklikasz... albo cos w tym stylu i nie mow że znasz go tylko stopniowo sie poznawajcie ie w koncu jakos tak przypadkiem Wink okaze sie że sie znacie he he... A tak po za tym to nie musicie odrazu ze soba chodzić he he możecie buc przyjaciólmi albo żeby cię chociaz rozpoznal i gadał ci cześc he he Very Happy

nie,to bedzie takie jakby eh Smile zaplanowane i sztuczne..
PS.Czytałam horoskop.Gwiazdy w uczuciach mi sprzyjają,piszą ze moge mowic co czuje.Wierze w horsokopy.Chyab zagadam. Smile
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 20:22   

no właśnie, bo jakby zaczął myśleć że np. do niego zarywasz, to może sobie bekę kręcić Razz
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 20:34   

Zagadaj do niego, co Ci szkodzi Wink To Ci może eyjść tylko na dobre ;-)
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 20:41   

zwariowana_jedenastka napisał/a:

zależy na kogo trafi...
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 02 Lut, 2005 16:55   

sorki ze odkopuje temat (nie jkest w sumie stary) ale mam chyba sposób..załozyłam na gg nowy profil jako jakis tam adam no i napisałam zeby napisał kiedy bedzie.ja ciagle siedze na kompie,a jego nie ma.wydaje mi sie ze on gg załozył np u kolegi albo kompa ma zepsutwego (mam nadzieje [bo go naprawią]) ...
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 02 Lut, 2005 17:31   

inspektor_nr4 napisał/a:
zwariowana_jedenastka napisał/a:

zależy na kogo trafi...

Czy mi się wydaje, czy ty sobie nabijasz posty, komentując inne? :/

Gabra - łot co, a cóż Ci szkodzi. Ale yym... może ma poprostu inny numer? Jeśli się znaliście, to zagadaj do niego na korytarzu. Tak, wiem, że się wstydzisz, ale lepiej na żywo, niż na GG. Wink
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu