A moze 'zwerbuja' ? O_o ( +1 postowanie rulez :> )
To moze teraz ja powiem co lubie u chlopakow:
Jak sa lojalni , jak mozna z nimi pogadac szczerze , jesli znosza krytyke i sami potrafia krytykowac no i ogolnie jesli potrafia sie zzyc z kims ;P
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Ja lubie u chlopcoow:
- sile (fajnie jak tak nosza nas na rekach )
- krootkie wlosy (ale dlugie tez moga byc, byle by byly czyste)
- oczka (najlepiej niebiesciutkie)
Aha i fajnie bybylo jakby mooj wybranek umial o siebie zadbac i zeby ladnie pachnial. To nie jest chyba zbyt duze wymaganie A no i jeszcze musi byc wyzszy odemnie. Wtedy bedzie IDEALNY.
Najważniejsze som długie, kręcone włosy (na głowie of kors ). Wysoki, chudy, silny. No i oczywiście przede wszystkim odbiegając od części ciała glany, czarne ciusszki, pieszczoche na ręku i ażeby grał na gitarce. Bóstwo !
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 16:19
czytając te opinie po raz kolejny potwierdzają się moje obserwacje. niewiele jest dziewcznyn które zwracają uwagę na to kim jest w rzeczywistości facet, a widzą tylko to co chcą widzieć, np. ładne oczy. trudno się dziwić, że potem często przychodzą rozczarowania a dotychczasowy "książe z bajki" okazuje się męską świnią (ale nie taką jak ja ).
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 16:25
panie inpektorze, tu chodzi co najbardziej lubimy w facetach (z wyglądu) więc Twój komentarz troche niepasuje do głównego tematu i do odpowiedzi w tym temacie...
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 16:55
dobra, więc hm... aby facet był wyższy [ a on jest] żeby miał loczki [slońce on jest boooski] zeby grał na perkusji [a on gra] żeby słuchał kultu [ patrz wyżej w nawiasach] ja nie wdzięczna dobra nie będe opisywała pana słodkiego chociaż to co on ma najbardziej lubie w facetach^^ a aaaaaa zapomniałabym musi być Bogiem Seksu [...]
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 17:23
inspektor_nr4 napisał/a:
czytając te opinie po raz kolejny potwierdzają się moje obserwacje. niewiele jest dziewcznyn które zwracają uwagę na to kim jest w rzeczywistości facet, a widzą tylko to co chcą widzieć, np. ładne oczy. trudno się dziwić, że potem często przychodzą rozczarowania a dotychczasowy "książe z bajki" okazuje się męską świnią (ale nie taką jak ja ).
poza tym co powiedzila wierzba to zeby poznac jaki chlopak jest i myslec o stalym zwiazku z nim musi ci sie taki ktos podobac....czy ty bys sie zwiazal na dlugo z dziewczyna ktora ci sie nie podoba wogole ale jest fajna? musi byc spelnione i jedno i drugie
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 20:57
panienka_wierzba napisał/a:
panie inpektorze, tu chodzi co najbardziej lubimy w facetach (z wyglądu) więc Twój komentarz troche niepasuje do głównego tematu i do odpowiedzi w tym temacie...
A ja lubię w facetach to, że za mną nie ganiają
przynajmniej nie wszyscy...
_________________ "Ból to kwestia nastawienia."
Będę obserwował cię z cienia, aż nadejdzie moment. Ostrożnie zmieniaj świat...
Hail to Kinga for the most wonderful eyes in the forum!
Ostatnio zmieniony przez Merkavoth dnia Pon 07 Lut, 2005 13:53, w całości zmieniany 1 raz
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 07 Lut, 2005 14:30
A ja lubię w facetach charakter i wygląd. Wystarczy? Nie no, przyznam, że jakoś mój men zbyt urodziwy nie jest, laski za nim nie ganiają, śmiem twierdzić, że jest nawet brzydki, ale mimo wszystko mi się podoba. xPPPPPP
Bo mężczyzna to musi tylko ciut być ładniejszy od diabła, to będzie dobrze . Z wami dziewczyny gorzej...lata wyrzeczeń...diety cud...setki wydane na kilogramy ciuchów...pomadek...błyszczyków...i całej reszty tej czarnej magii...podziwiam was...
HAIL NAJWYTRWALSZEMU Z WSZYSTKIEGO CO CHODZI, PEŁZA, LATA I SKAKA PO TYM ŚWECIE GATUNKOWI:
KOBIECIE
_________________ "Ból to kwestia nastawienia."
Będę obserwował cię z cienia, aż nadejdzie moment. Ostrożnie zmieniaj świat...
Hail to Kinga for the most wonderful eyes in the forum!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 08 Lut, 2005 17:25
Merkavoth napisał/a:
Bo mężczyzna to musi tylko ciut być ładniejszy od diabła, to będzie dobrze . Z wami dziewczyny gorzej...lata wyrzeczeń...diety cud...setki wydane na kilogramy ciuchów...pomadek...błyszczyków...i całej reszty tej czarnej magii...podziwiam was...
HAIL NAJWYTRWALSZEMU Z WSZYSTKIEGO CO CHODZI, PEŁZA, LATA I SKAKA PO TYM ŚWECIE GATUNKOWI:
KOBIECIE
Bo mężczyźni to w końcu nie płeć piękne... a my żeby być piękne musimy mieć kilogramy ciuchow etc (chociaż nie zawsze, większośc kobiet jest naturalnie piekna ).
Cytat:
podziwiam was...
Ja też podziwiam te co codziennie masę tapety zakładają na siebie...