Cześć
Ja mam do Wa-wy około 400 kilometrów także na pewno się nie zjawię A szkoda...
Tylko żeby z tym zjazdem nie było tak jak z poprzednim Umówcie się dokładnie żeby pozniej nie przyjechały tylko 2-3 osoby ...
Pozdraviam
A ja miałam mieć z EU mini zlot w Wawie jako środku mojej drogi do Iddy, ale mama mi wkońcu nie pozwoliła mi jechać, a szkoda ja mieszkam w góach więc na pewno mnie nie będzie
no mnie tez nie będzie raczej =) ale mam nadzieje że doskonale sie bedziecie bawic :*
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 14:19
EU07 napisał/a:
Powiem króko: jestem za!
super!
Kinga napisał/a:
Ja jestem za
Macie już kolejną uczestniczke
zajeboza
pewnie bede najmłodsza heh czekam na innych [/quote]
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 16:35
Ja oczywiście, standardowo nie. Główny powód, że to za daleko dla mnie... Pół Polski.
Ale życzę udanego zjazdu.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 16:52
szkoda btw fajny avek ;D ,z obrazka karincomy :]
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 17:22
Gabra napisał/a:
btw fajny avek ;D ,z obrazka karincomy :]
No wiesz, całe 10 minut pracy. P
Soryy za off-topa. ;P
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 19:27
a ja wczoraj pod prysznicem wpadłam na pomysł
więc chodzi o to aby nie pisać zjazd w wawie w reszlu czy gdziekolwiek indziej bo takich tematów było by fulll to żeby zrobić temat "przyklejony" czy jakiś na dłużej i aby każdy napisał tam poprostu miasto w którym mógłby sie spotkać w sobote czy jakiś dzień, czyli miasto w którym mieszka czy bywa czy ma dojazd i wtedy jak np 5 osób będzie mogło [I CHCIAŁO BO JAK KTOŚ NIE CHCE NIE MA SENSU PISAĆ] sie spotkać w wawie to sie na pw gg czy czymś umówią między sobą na własny odpowiedni termin, w ten sposób może być kilka mniejszych zjazdów
a jak pomysł sie ogólnie spodoba to niech ktoś odemnie mądrzejszy założy taki temat a i żebyście pisali za albo przeciw albo wady albo zmiany itp to sie ogólnie ustali najleprzą wersję
Kradziejka ja jestem jak najbardziej za Widze,że pod prysznicem masz natchnienie^^
Oczywiście mnie na zjeździe nie będzie...Ta sama przeszkoda-pół Polski różnicy