ja akurat wagrow na szczescie nie mam, a jesli tez chodzi o pryscze i rozne zaczerwienienia to dobry jes zel punktowy na noc slerasila, idealnie wysusza i zmiejsza zaczrwienie mi pomaga heh to tak na mraginesie
ja używam NIVEA VISAGE YOUNG i mi pomaga, chociaż nie mam za dużych problemów ze skórą.......wcale nie trzeba używać całego zestawu, bo ja używam tylko żel do mycia i krem i pomaga... na ale jak uważacie......to wasza sprawa jakiego bądziecie używać....a tak nawiasem to jak jest drogie to wcale nie musi być dobre.....
Wysłany: Wto 15 Lut, 2005 15:51 Re: Jaki żel do mycia twarzy?
zwariowana_jedenastka napisał/a:
Jaki preparat do mycia twarzy(dla młodzierzy!) mi polecicie? Proszę podać cenę i markę:-)
Aha mam cere mieszaną i troszke pryszczy , które NIE są ropiejące
Polecam firmy Ziaja! Cana ok. 7-8 zł!!
Tanie i dobre!
Dostępne zazwyczaj w sklepie z kosmetykami i aptakach;)
wiecie- te kosmetyki do twarzy to baaaaardzo osobista sprawa. ja czasami mam ropne pryszcze i bardzo dużo tych żeli , kremów, itd. wypróbowałam. ale ostatnio udał mi się pewien eksperyment: żel niwea young i kren clen&clear. i pomyślcie że akurat to na moją twarz działa!!!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 18:28
Tak, zgadzam się z Mrofka, kosmetyki powinno się dobierać do cery, taka jest prawda.
Jeśli chodzi o wągry, to polecam Clean&Clear Płatki oczyszczające, są w takim dośc dużym opakowaniu, nie pamiętam już ile kosztuą, ale są dość wydajne i pomagają. Za to na "zwykłe" pryszcze mogę polecić koelcję Ziaja (krem na noc jest super) oraz Clean&Clear
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 22:49
ja mogla bym polecic firme svr - jest tez seria do cery przetluszczajacej sie, ja uzywam serii topylase i xeraline 500 i jest doskonala, jedyny minus tych kosmetykow to cena - ale jest bardzo wydajne i skuteczne...moze sie ktos pokusi (www.svr.pl)
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 21:00
kosmetykow moga uwzywac faceci.. jedyne czym sie roznia od meskich to zapach, ale nic sie na pewno tobie nie stanie..
ja uzywam seri nivea young a wczesniej clearskin a avonu i z obu jestem bardzo zadowolona..
Ostatnio zmieniony przez nasty_girl dnia Pon 18 Sie, 2008 11:37, w całości zmieniany 1 raz
no to dobrze bo sobie kupiłem, a czy to likwiduje wypryski czy tylko zapobiega żeby nie było nowych. Bo już mam nawet sporo takich pryszczów na czole i nie wiem czy to mi pomorze