Jak znajdziesz to napisz i daj linka to ja tez sobie zainstaluje ... Ale power gg tez polecam (chociaz sama nie mam ) bo widzisz kto jest niewidoczny he he
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 20:44
mam pgg ale mi chodzi o jakas taką wtyczke ;/a tam takiej nie ma!
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 21:59
No a skoro o wtyczkach mowa to moze ktoś wie skąd wziąśc taką, która mi pokazuje kto jest niedostępny a kto sie kryje
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 22:04
w mirandzie jest taka funkcja.Ale jak zainstalujesz ppack to tam jest takie cos co pokazuje kazdą zmiane statusu np ja bym była niedostepna i szybko bym zmieniła ststus na niewidoczna,to sie pokaze
"taskbar notifier"to ta wtyczka i jeszcze jest taka która sprawdza czy ktos jest niewid:klikasz na kontakt prawym kl.myszy i wybierasz "wykryj niewidocznosc" :]
jest jeszcze jakis "ukrywacz" i "activity checker".
edit.sorki,to w Konnekt jest pokazane kto sie ukrywa ;]
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 06 Lut, 2005 18:24
Gabra napisał/a:
w mirandzie jest taka funkcja.Ale jak zainstalujesz ppack to tam jest takie cos co pokazuje kazdą zmiane statusu np ja bym była niedostepna i szybko bym zmieniła ststus na niewidoczna,to sie pokaze
"taskbar notifier"to ta wtyczka i jeszcze jest taka która sprawdza czy ktos jest niewid:klikasz na kontakt prawym kl.myszy i wybierasz "wykryj niewidocznosc" :]
jest jeszcze jakis "ukrywacz" i "activity checker".
edit.sorki,to w Konnekt jest pokazane kto sie ukrywa ;]
A masz może adres strony z której to trza zdobyć, czy muszę/simy sobie radzić sama/mi? :>