Wielkie sorry że zakładam nowy temat, ale jednak to napisze.
Gdy zalogowałam się na forum, było całe zapełnione tematami, postami no i użytkownikami. A teraz wszystko się zmieniło.... Nikt nie zakłada nowych tematów, użytkownicy rezygnują z pisania postów nawet czasem wylogowują się.
Krótko mówiąc na forum jest nuda i pustka
Co wy sądzicie na ten temat?
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 07 Lut, 2005 21:23
Ja zauważyłem, że ostatnio na każdym tego typu forum robi się dziwnie cicho... Na każdym forum, na którym jestem zalogowany, tak się dzieje. Może jakaś epidemia??
Dorota93 tez to zuwazylam tylko nie chcialam gadac na ten temat zeby mnie nie ochrzaniali ze zakladam nowe niepotrzebne tematy...Moze zrobila sie taka cisz bo nie ma o cztym pisac...tzn nie ma niczego co nas interesuje i wszystkiego czego nie wiedzielismy juz sie dowiedzielismy z tego forum...no przynajmniej ja tak mysle..Pozdrawiam
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 07 Lut, 2005 21:29
No fakt zdeczka tu nudno,porażka po prostu...Pisać nikomu sie już chyba nie chce.Cisza zupełna jak na tak wielkie forum.
no tak, zrobilo sie jakos pusto, bo ostatnio zauwazylam, ze ciagle sa te same tematy, w ktorych i tak nic ja sama nie mam do powiedzenia. Tak jakos nawet sama tu rzadziej zaczynam zagladac.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Oj,własnie się boję,że to nie jest chwilowy kryzys I naprawdę się nudno robi na forum...ale może zamiast narzekać i nosić "żałobę" po tych 4 osobach(bo po Kici żałoby chyba nikt nie nosi ),to może byśmy...zadziałali??
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
IDA CZTERECH? Może raczej Pięciu (bez Kici)
Fame
Weronika
KoT (witam:))
Tav:cry:
ABC (choć to raczej Tav)
A CO DO PUSTOŚCI NA F-FORUM <pfffffffff> m-macie chusteczkę?
Macie racje pusto pusto pusto <pffffffffff> I-i pisać niema o-oczym
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ratujmy forum
_________________ Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie,
ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.
Antoine de Saint-Exupéry
Ostatnio zmieniony przez Sztona dnia Wto 08 Lut, 2005 08:20, w całości zmieniany 1 raz
oj nie lamcie sie, czasami tak bywa, ze jest przestoj, potem przychodzi 15 nowych uzytkownikow, zaklada 15 nowych tematow i impreza na nowo sie rozkreca.
praktycznie na kazdym forum, na ktorym bylam/jestem takie cos sie dzialo, ale zazwyzcaj sie rozkrecalo, tudziez bylo falowo - raz sie rozkrecalo, raz przycichalo... toz to normalna norma
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Mi się zdaje, że po feriach to się rozrusza Może to wam się wyda głupie, ale naprawdę we ferie (wakacje) są przestoje na takich forach. Na wszystkich forach jakich jestem (tak jak słusznie to juz zauważył Himitsu) jest mały przestój. Jeszcze się rozkręcimy
A co do tych osób co odeszły... to co? Mamy je blagać o powrót czy może nadal opłakiwać? To bez sensu. Poszły - ich sprawa.
Tylko ile ta chwila będzie trwała? Tydzień, dwa..?
Może wiecęj, może mniej i ktoś dobrze zauważył, że lepiej byłoby się wziąć do roboty niż tak gdybać.
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive