Moduł "Pomógł mi" pokazuje się dopiero po napisaniu nowego tematu.
Może bardziej obrazowo:
Np. Nina zakłada nowy temat. Przy każdym użytkowniku, który odpowiedział w tym temacie pokaże się przycisk "Pomógł mi". Jeśli ktoś pomógł jej rozwiązać problem Nina może, to docenić i przyznać punkt tej osobie. Nikt inny poza Niną nie może przyznać punktu.
Oczywiście niektóre fora są zablokowane (zabawy, poezja, testy i kilka innych gdzie nie ma to sensu.)
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Ostatnio zmieniony przez ToJa dnia Czw 10 Lut, 2005 17:21, w całości zmieniany 1 raz
Świetne ... ToJa ... a skąd osoba wyrozniona dowie sie oo ... um wyroznieniu ?
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 17:21
czyli powracają złote punkty ?
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 17:25
Kinga napisał/a:
Świetne ... ToJa ... a skąd osoba wyrozniona dowie sie oo ... um wyroznieniu ?
'
pod avkiem bedzie napis:Pomogła:1 raz
to sie zmienia w zaleznsci od tego ile razy pomogła.Ja pierwsza rozdałam pare tych punktów:miracle,gabrielen,wierzbie i frigg
Bo doradziły mi w wyborze szamponu w temacie "zniszczone kłaki"
To nie jak Złote punkty. To działa inaczej. Napisałam ten temat. Odpowiedziała mi Kinga i Ty. Pod waszymi postami widzę przycisk Pomógł mi. Mogę Wam teraz przyznać punkt za pomoc (he, he chyba i te forum powinno być zablokowane)
---
Gabra tego się właśnie obawiałam Nadużywania punktów. Zastanawiałam się nawet czy nie wprowadzić tego tylko na forach Trudne pytania. Coś mi się zdaje, że gdyby Do śmiechu nie było zablokowane to też by leciały punkty "Bo mnie rozśmieszył(a)"
---
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 17:33
ja bym radziła na takich,na których mozna pomoc tzn: zwierzeta,moda,uroda,wyglad,miedzzy nami chłopakami,TP no i to chyba te co Kinga dopisała
PS.A tych punktów nie rozdałam PARĘ tylko po jednym
Ostatnio zmieniony przez ToJa dnia Czw 10 Lut, 2005 17:35, w całości zmieniany 1 raz
No nie wiem ToJa moze komus by tam moglo "odbic" i by dal punkt za rozsmieszenie
Ale np powiedzmy w "Pomoc w lekcjach" napewno sie przyda ... pozatym jak jest jakiś problem z grą czy coś czy ze stronką ... to tez mozna nagrodzic taka osobe ktora pomogla
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 19:38
Jestem za tym pomysłem, będę zasze obdarzać użytkowników którzy mi pomogli
ja stawiam na forum trudne pytania, pomoc w lekcjach, moda uroda wyglad i webdesing prgoramowanie.
Tak, ale w "zwierzętach" też można pomóc
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 20:38
Albo ja jestem jakas nie kumata... ale nie kapuje tego ... tzn w czesci... np nie widze u Gabry pod avkiem nic takiego o czym mowiła ToJa
Ostatnio zmieniony przez Iśka dnia Czw 10 Lut, 2005 20:41, w całości zmieniany 1 raz
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 20:39
Szczeże mówiąc to w każdej kategori można troche pomóc no to chyba wszeędzie powinna być ta funkcja.
Ps. Może wyjątek to Kulinaria, Do śmiechu....
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 20:42
Agnieszka12 napisał/a:
Albo ja jestem jakas nie kumata... ale nie kapuje tego ... tzn w czesci... np nie widze u Gabry pod avkiem nic takiego o czym mowiła ToJa
bo ja nikomu nie pomogłam...A jezeli TY załozysz temat,w którym ja dam odpowiedz to tam pod moja sygnatura wsrod tych ikonek bedzie z takim zielonym "V" pomogła.