<ekhm> < zarumienia się> dziekuje... i tez zycze wszystkim chłopakom zeby byli zawsze szcześcliwi w miłości.
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 17:40
Iśka to ja zabieram już jednego kwiatka od Ciebie tego... tego.... żółtego Jeszcze 9 kwiatków do rozdania.
Ps. Patrze że wszyscy piszą te same życzenia więc chyba coś z tego będzie , eh ja i tak wiem że w walentynki nic mi się nie przytrafi miłego
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 17:44
dorota93 napisał/a:
eh ja i tak wiem że w walentynki nic mi się nie przytrafi miłego
Sie nie martw :]. Nie jesteś sama w tym przekonaniu .
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 17:49
Czyli jesteś ze mną Mnie tam wszysycy chłopcy wyśmiewają więc jak dostane walentynkę to będzie cud z nieba Jak coś do mozemy założyć Klub Samotnych Serc na forum
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 18:21
Dorota, nie zakladaj zadnego klubu samotnych serc, bo napewno juz niedlugo poznasz swoja polowke =) Zreszta Walentynki to gluoie swieto... nagle wszyscy sie musza kochac =|
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 18:40
Himitsu napisał/a:
dorota93 napisał/a:
eh ja i tak wiem że w walentynki nic mi się nie przytrafi miłego
Sie nie martw :]. Nie jesteś sama w tym przekonaniu .
No jasne że nie jest sama... Aren też jest... Ale ja się tam nie załamuje......... bo wiem że jestem brzydki i głu... o nie! jestem mądry ale brzydki... przynajmniej mi się tak zdaje... <szczelił sobie w pycholi mówi -nie rozklejaj się!>
PS szczerość nie boli...
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 18:45
Aren napisał/a:
No jasne że nie jest sama... Aren też jest... Ale ja się tam nie załamuje.........
A ja się załamuję. I to cholernie. Ale przynajmniej mam powody, to i jakieś usprawiedliwienie jest .
he he ja też wszystkim życze uadnych walentynek spedzonych w gronie przyjaciól i oczywiescie chłopaka lub dziewczyny....
PS: Co miało znaczyc zdanie "(Aren, czyżbyś się z Kicią związał? blehehe)"
NIe chodzi o ciebie.
Otóż, swego czasu na forum była niejaka Kicia. Była ona w wieku 7 czy 8 lat i przy kazdym poscie pisała tysiące " " i o to Wierzbie chodzi ze sie z Kicią związał , że pasują do siebie bo piszą tysiące " "[ Aren nie pisze, ale napisał w tamtym poscie]
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 08:56
Jeeej słodko Dziękujem Merkavoth baaaaardzo =*~~
Ok ... to ja moze tez ladnie życzonka zloze bo juz jutro są walentynki
A więc moi drodzy
Wszzzystkim wam życzę z okazji walentynek abyscie znalezli swoją drugą połówkę ...
dla tych co już ją znalezli życzę aby się wam dobrze układało w waszych związkach
a wszystkim ponurym (m.in. z powodu walentynek) zyczę rozchmurzenia
trzeba wierzyć ze bedzie lepiej :*
A życzenia Indywidualne niom to Merkavoth :*, Tenchi :*, Panienka Wierzbula (i zeby z tym chłopakiem i przyjaciółką się jakos ułożyło) :*, Pułkownik Wojtek :*, Nenar (no co kochance trzeba zlozyc ladnie zyczenia ) :*, R2 :*, EU :*
i wszyyyscy wszyyyyyscy wszyyyyscy inni z naszego forum :* :* :*
etc etc ( bede dopisywac bo zaspana jestem i moglam o kims niechcąco zapomnieć ... jesli zapomniałam przepraszam :* )
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 09:33
rowniez chcialabym zyczyc wyszstkim wszystkiego najlepszego =)
Kindziuli aby w koncu spotkala kogos 'nie chop siup' tylko kogos kto powie 'kocham' przemyslane... i zeby byla szczescliwa =)
mała powodzenia z Twoim robaczkiem :*
Nenar, aby ten Twój facio mial uczucia i sie w koncu przytulil te =D
Kradziejka multum facetow z dlugimi kreconymi wlosami =]
Frigg i Nidd pociesznego życia z ich wybrankami =] zeby byli pomocni, malo wymagający i mniej leniwi a przedewszsytkim kochani
A reszcie dziewcząt czego tylko wymarzą i szczęścia w miłości :*
Pulkowniku wiele wspanialych przyjaciol i kochajacej dziewcyzny =)
kurcze nie wiem komu zyczyc moge pozatym wszystkim panom zycze wspanialej kochającej kobiety :] wszystkiego dobrego :*
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 10:18
Zbliżają się walentynki a ja mam coraz to lepszy humorek No nie wiem od czego to (może od ******* ), może poprostu wychodze z tego głupiego dużego dołka i jest spoko Składałam już życzonka ale złoże jeszcze raz:
Wszystkiego najlepszego z okazji walentynek, aby każda osoba spędziła ją z kims bliskim, koffającą osobą A MORE MIO
A to taki ładniutki wierszyczek na walentynki:
Gdy Cię widze to się wstydze,
Gdy słysze twój głos to czerwieni mi się nos
Tym sposobem mówię... że Cię bardzo lubię