Bez obrazy Tenchi,ale...(hehe...hyhy...hihi...)...wyglądasz jak SNAPE! A co do innych,to nie chce mi się pisać,bpo mam downaaa ;D A dzisiaj jest tłusty czwartek!!Bo tak powiedział Barteek!! Dobra,ludzie!ładni wszyscy jesteście!Ja już mam zdjątka,tylko tera jeszcze skaner załatwić.,..to jest sztuka!
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 03 Lut, 2005 18:57
Idz do kawiarenki i zeskanuj
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 06 Lut, 2005 18:43
Idda napisał/a:
Bez obrazy Tenchi,ale...(hehe...hyhy...hihi...)...wyglądasz jak SNAPE!
Weźmy pod uwagę, że Snape jest przystojny.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 06 Lut, 2005 20:32
Gabrielen napisał/a:
Idda napisał/a:
Bez obrazy Tenchi,ale...(hehe...hyhy...hihi...)...wyglądasz jak SNAPE!
Weźmy pod uwagę, że Snape jest przystojny.
więc już nie wyglądasz jak snape
żart^^
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 07 Lut, 2005 16:41
oooU XD czy te glany są pomalowane korektorem XDDDD?? O__O a to twoje kochanie to kto to O,o jestes hetero napewno ? XPPP
to moje ukochane przyjaciółko grubasko gwałcicielko ogórkiem myszka =) bwehehehe ^^
tak te stare glanusie są pomalowa korektorkiem (mam nadzieje jeszcze dziś je czerwonym sprayem opryskać =P)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
eeee znaczy nie ^^
moja matka czasami dostaje szału i po jakichs kilku miesiacach sama mi je czysmy bo jej sie cos nie podoba, mi tam to nie przeszkadza a przeicez i tak sie pobrudzą
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
A byście moje glany widzieli ^^ W każdym dziura tak przy zgieciu,obtarte na czubkach,brude od błota mioooodziooo
Wierzbi(ale mi sie powiedzialo ;P), Gabra i Gabi słodzie dziewczynki :*
A mi Tenczi nie przypomina w niczym Snape'a czy jak to sie tam pisze^^.
Mróweczkaaaaa