Wysłany: Wto 08 Lut, 2005 17:40 co zrobić z rodzicami??pomóżcie
Cześć!!
Prosze pomóżcie mi...
Więc sprawa jest taka:
Chciałbym sobie założyć swój własny blog Tylko tata nie chce się zgodzić.
Błagam powiedzcie jak ja mam go przekonać
Taki blog to dla mnie marzenie.!!
No więc spróbujcie doradzić jak najszybciej
_________________ Cześć.Bardzo chciałbym mieć fajną dziewczynę.Nie wiem jak to zrobić.Jestem bardzo nieśmiały i wogóle nie umiem sie z rzadną fajną poznać.Doradźcie.Jak to zrobić.PLIIIISSSSS
nie mów mu o tym,przeciez blog to nie grzech .blog znaczy tez chyba cos erotycznego bo jak na www.zefa.pl wpisałam "blog",to były erotyczne zdjecia i twoj tata moze cos zle zrozumiał :]
Moim zdaniem radze Ci nie zakładać bolga bez zgody. Jeśli twój tata przypadkowo wejdzie na ten bolg możesz mieć niezła awanturę, tak jak moja koleżanka.
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
ja mialam juz 3 blogi, i nawet nikt z klasy sie o nich nie dowiedzial. Po prostu nie podawaj na nim swoich danych takich jak gg, e-mail, szkola do ktorej chodzisz itp. Wtedy pozostaniesz anonimowa i aby rozpoznac, ze ten blog akurat jest twoj, to by ktos musial skojarzyc po tym, co opisujesz w notkach.
A poza tym, blog to tez pamietnik, tyle tylko, ze internetowy. Ale nawet jesli ktos nie chce, aby nie pozadane osoby go czytaly, to na niektorych serwisach na www.mylog.pl mozna zabezpieczyc bloga haslem.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 17:28
Nie trzeba nikomu mówić że ma się bloga A jesli tata, mama cię nakryją powiedz że to blog kumpa czy kogoś, ja mam blogi i mało osób na nie włazi więc pisze co chce
nie rozumiem w czym problem przeciez blog to zadne przestepstwo ani nic zlego i takie tam... no chyba ze zachce ci sie podawac swoj adres nr telefonu itd. itp. no to to juz przesada i prawdopodobnie o to sie moze martwic twoj tata ale nie do konca go rozumiem w koncu by mogl sam sprawdzic czy nie podajesz swoich danych i przestrzedz cie przed tym ale woli na lenia po prostu zabronic... tak sadze...
pozdrawiam
Żgadzam się z Ellly. Załuż bez ich wiedzy.
Potem jak będziesz miał wypasiony blog pokarz go rodzicą.
lepiej nie bo bedzie gorzej.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 13:05
no a po cóż mówić? przecież blog to nie morderca, którego chowasz przed światem w szafie... moi rodzice również nie wiedzą, że mam bloga. wiedzą tylko 3 osoby z klasy, przyjaciele i rodzeństwo. nie mów im (rodzicom) o tym, bo po co? przecież nic ci nie zrobią...
ps. a swoją drogą, to jak ost. ustawiałam szablon na moim blogu to tata mój wlazł i "co to?" a ja "nic", pokręcił się po pokoju i na koniec "i tak wiem, że to twoja strona" i poszedł.
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 18:01 Re: co zrobić z rodzicami??pomóżcie
pablo11 napisał/a:
Cześć!!
Prosze pomóżcie mi...
Więc sprawa jest taka:
Chciałbym sobie założyć swój własny blog Tylko tata nie chce się zgodzić.
Błagam powiedzcie jak ja mam go przekonać
Taki blog to dla mnie marzenie.!!
No więc spróbujcie doradzić jak najszybciej
Hmm...Ja mojego nawet nie pytałam porostu zalożyłam,a potem jak sie pytał to powiedziałam,ale ta sprawa jest inna...Poroamawiaj z nim powiedz jakie to dla Ciebie ważne i że koleżnaki mają ...I zapytaj dlaczego nie pozwal Ci zrobić!!