Jak sama nazwa wskazuje:
FPWP
Postanawiamy coś robić lub nie robić na forum. Każdy ma swoje. Założyłam ten temat ponieważ moje postanowienie nie mieści sie w podpisie...
Oto moje postanowienie:
Nie będę zmieniać sobie ciągle atvarów.przez 1 rok
Sztona
PS napiszcie na ile to postanowienie Sztona
_________________ Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie,
ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.
Antoine de Saint-Exupéry
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 17:30
ojaa ja bym przez rok nie wytrzymałą LOL hehe nie zrobie se postanowienia...No dobra ekhm a wiec nie bede zmieniac ava czesciej niż co 1 dzien ^^ XDD
ja tam przez ponad 1,5 roku mialam jednego ciągle avatara (patrz mój podpis)
a jakie postanowienia wielopostne? żadne, nie obchodze czegos takiego jak wielki post
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ja też nie mam postanowień...I tak nie dotrzymam
Amazonka to chyba ma być takie postanowienie, które będzie jak "kamień w bucie" więc wchodzenie na forum jest dla Ciebie aż taką udręką?
Mróweczka
Nie mam się w czym ograniczać. Hm... a i tak pewnie specjalnie bym nie wytrzymała.
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 20:59
A ja postanawiam nie zmieniac ava do odwołania A tak naprawde to moje postanowienie: Zemścić się i zgnebić K (bez imienia), no i może bujnąć się w kims wreszcie
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 21:02
Postanawiam nie postanawiać.No co,nietrudne chociaż.
podejscie takie jak 'nie postanawiam bo nie dam rady wytrzemać" jest dla mnie troche bezsensu tak jaby brak wiary w swoje sily (nie dla mnie ) nie zebym ja cos postanawiala...
1. podobnie jak panienka wierzba nie obchodze postu wielkiego
2. nie czuje potrzeby sprawdzania siebie (jak narazie)
ale jak juz cos postanowie to staram sie w tym trwac. Zdarza sie czesto ze daje se spokoj po jakims czasie ale co zaszkodzi sprobowac? nic nie trace...
pozdrawiam
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 21:44
Będę pomagała na forum tym, którzy tej pomocy potrzebują, będę miła dla wszystkich forumowiczów :-)
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Lut, 2005 11:45
forum mi sie nijak kojarzy z wielkim postem
żadnego nie traktuję chyba serio więc postanowień brak