| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Zniszczone kłaki
Autor Wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 14:03   Zniszczone kłaki

Codziennie przez 3 tygodnie chodze na basen.5 minut po jego zakonczeniu mam ćwiczenia,wiec nie myje włosów,nie susze ich,nie płucze.Po cwiczeniach dopiero jest susze.Suszarką :[
Włosy mam tłuste i delikatne.Jaką miałabym stosowac odżywke/szampon zeby po tej "kuracji basenowej" wlosy zrobiły sie ładniejsze i mniej zniszczone?
Przejdź na dół
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 14:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przeczepista jest seria Dove dla włosów farbowanych, tak dla farbowanych, ale można ich używać na wyszstkie włosy.
Włosy są po nich bardzo miękkie, super błyszczące i wogóle, taki kochane.
Nie opłaca się kupowac całej serii, więc polecam szampon i odżywke. Jesli tylko jedno, to odżywke. Zaczepista =]. I nawet po suszeniu suszarką włosy zą bomba ^^

Numer Gadu-Gadu
2891618
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 16:28   

a ja ci powiem że y..... Avon coś tam jest dobre a oprócz tego to hm... szampony herbal coś tam z odżywką /me biegnie do łazienki no ten herbal coś tam:P
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 21:43   

herbal essences mi nie pomaga kochanie biggrin
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 21:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

gabra mi sie wlosy zniszczyly dosyc po dredach wiec postanowilam w nie zainwestowac i poszlam sobie kupila u fryzjera (jakis jean luis david czy jakos tak) odzywke w spreju (l'oreal)losow znisczonych...jest dosc droga ale skutkuje...jak masz zbedne pieniadze (ehem anpewno amsz - tak jak i ja Wink ) to mozesz sobie zapodac
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 09 Lut, 2005 09:57   

Dove jest fantastyczne, ale też nowe Pantine Pro V (z aminokwasami) jest również dobre i skuteczne. Moja koleżanka podobnie jak ty, chodzi 3 razy tygodniowo na basen, potem trening itd. i mówi, że to właśnie Pantine jej pomogło. Ewentualnie można si wybrać do fryzjera/rki i zapytać, co do Twoich włosów by się nadawało. Wink

Pozdrawiam.
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 10 Lut, 2005 09:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1-minutowa maseczka Sunsilk.Mialam ten sam problem w wakacje co ty i mi pomogla.Jest preznaczona do wlosow suchych, niszczonych susarka itd. Mozesz te sprobowac Pantene pro-v z aminokwasami ja teraz uzywam i nawet mam po nim fajne wlosy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Czw 10 Lut, 2005 12:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja polacam szampony Dove. Są rózne rodzaje na różne "dolegliwości". swietna jest także odżywka. Jeśłi chcesz spróbować w dużych marketach dają darmowe próbki :-)

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 10 Lut, 2005 14:44   

Dzieki za rady :* ale ja mam tłuste włosy,znacie tez cos na tą dolegliwosc?
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 11 Lut, 2005 21:28   

To ja proponuje cuś takiego: na suche i zniszczone włosy nałóż przed umyciem jedno jajko, lekko roztrzepane widelcem(bez kitu!), i potrzymaj przez ok. 30 min. myj włosy szamponem Dove do włosów tłustych, ale zawiera mleczko nawilżające, więć odżywi włosy. Pod koniec uzyj odżywki Elseve color-vive, to jest do włosów farbowanych, ale świetnie wpływa na włoski :-)
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sob 12 Lut, 2005 00:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm co do tlustych wlosow - to ja proponuje timotei z mieta, ladnie pachnie dopsz robi wlosom.
co do tych zniszczonych, to moge polecic taka maske/odzywke ktora nabywa sie droga kupna u fryzjera, zowie sie goldwell, dla wlosow suchych i zniszczonych. mi tam ona bardzo lezy (znaczy miojej grzywce, ktora byla niezle zmaskarowana po dredach), wlsoy sie robia takie fajne hmmm lejace. niestety nie wiem ile kosztuje, bo jakis zcas ja juz mam.

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 12 Lut, 2005 10:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też mam bardzo podobny problemik... I napisałam o nim w temacie "moje nieszczęsne włosy" powyzej he he... widziałam wasze rady odnośnie tego tematu i mam nadzieje ze mi tez dobrze doradzicie... nie koniecznie na własnych doswiadczeniach bo tego wam nie zycze... he he

Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 13 Lut, 2005 12:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wszyscy tu chwalą Dove, a ja mam po nim matowe i przyklapnięte włosy Neutral ale za to po Elseve Loreal 9 jakoś tak się to pisze) mam puszyste i przecudne włosięta Wink Na włosy szybko przetłuszczające się NIE polecam szamponów rumiankowych....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 13 Lut, 2005 14:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dove to świetny szampon na różne dolegliwości. Jeżeli ktoś ich nie ma to polecam szampony naturalne. Sama takim myje i musze przyznać że moje włosy są puszyste i zdrowe.

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 13 Lut, 2005 17:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

GARNIR FRUCTIS mi pomogl.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu