Mnie w rękach się tak nie robi, ale w kolanach, to tylko gdy się przez jakiś czas wogółe nie ruszam i jestem w jakiejś nie naturalknej pozycji zalecam częste ćwiczenia rano i wieczorem ale nie za intensywne bo wtedy to możę szkodzić, a nie utrzymać zdrowy poziom życia pozdrawiam, niech moc będzie z wami!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 16:31
Moim zdaniem to śmieszne nie jest. Ja "pykam" z: kolan, palców u rak i nóg,nadgarstów,ramion,szyi...To jest po prostu choroba i z tego nie można sie śmiać...Ja mam juz krzywe palce u rąk i szyja mnie boli...
Moja koleżanka też tak pykała i pykała a teraz ma palce - guma , może z nimi zrobić dosłowie wszystko Ale krzywe są to fakt
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 16:41
Operacyjnie się odtwarza tą błonke. Ale szczegułów nie znam... naszczescie..
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 17:36
mroweczka napisał/a:
Moim zdaniem to śmieszne nie jest. Ja "pykam" z: kolan, palców u rak i nóg,nadgarstów,ramion,szyi...To jest po prostu choroba i z tego nie można sie śmiać...Ja mam juz krzywe palce u rąk i szyja mnie boli...
W 100% popieram. Ale z dwoja złego lepiej już śmiać, niż wielce rozpaczać, że się "pyka".
Ja 'pykam' z palców u nóg i jakoś mnie to nie bawi, ani nie wciąga. wolałabym, żebym tak nie robiła, ale nie mam na to niestety wpływu.
na starość mnogą cię baardzo boleć stawy!!nie polecam!!mój dziadek tak robił jak był mały i tera sie musi po lekarzach włóczyć bo go bardzo bolą stawy!!odradzam