| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
na czasie petardy.
Autor Wiadomość
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 04 Lut, 2005 22:03   

Zgadzam sie z Pułkownikiem,nie ma to jak wielki,porzadny ahtung!Im większy huk i dym tym lepiej.Tak puszczam petardy,ale tylko na jakichś wiochach,z dala od ludzi.No i mam wprawe i wiem jakie to może kuku zrobić więc sie ostrożnie obchodze...10-latek z petardą-po prostu pięknie,moim zdaniem 4 lata za młody i za głupi na takie rzeczy.
Przejdź na dół
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 19:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kolo mnie mieszka taki synek w moim wieku co chodzi do budy do innygo miasta i szczela petardami pod swoim domem i pod domem innych.Jestem na niego wsciekla bo 2-3 lata temu wrzucil mojemu psu na ogrodzie petarde pod lapy(on naszczescie uciekl) i tak sie boi ze jak slyszy huk peterd albo cos w tym stylu to ucieka przez dziure w plocie i drapie drzwi bo sie boi.Normalnie zarabac kogos takiego!!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 20:12   

Dać dziecku zabawke...Jak najbardziej lubie petardy ale nie puszczam ich ludziom pod domem albo psom pod nos...Ludzie,myślcie,to nie boli!
BTW:Pułkownik,napomknąłeś coś o własnoręcznym robieniu petard-[link]http://chemik.vitnet.pl/articles.php?id=76[/link].To cie powinno zainteresować.Polecam(z autopsji)petarde z kubeczka(filmik na 3 stronie)robie wg instrukcji na stronie,proch biore z Picollo Corsair(producent:Jorge)(kupa dymu,huk,długo sie zapala),lont komercyjny.Jak zrobisz taki "kwaitek",radze uciec na jakieś 10m conajmniej.Niezłe dziury w ziemi robi:D[/list]
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 14:18   

A ja petardy lubie. Razz I te robiące tylko huk, i szczutczne ognie. Wink
Szczerze mówiąc to pierwszą prawdziwą petardę puściłam jak miałam gdzieś 10 - 11 lat. Razz I jakoś łapki mam całe. Razz
Grunt to się umieć tym cudem posługiwać i wiedzieć do czego służy (przykład - pan z petardą w khykhy Razz).
Dziękuję.
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 17:27   

Ja na petardy nie moge patrzeć Rolling Eyes Po pierwsze są głośnie jak holera, po drugie niebezpieczne no i tyle Wink BOJE SIĘ ICH :d
Powrót do góry
Sztona Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 10 Lut, 2005 10:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja lubię tylko sztuczne ognie bo petard się poprostu boję że mi rękę oderwie Crying or Very sad

Antoine de Saint-Exupéry
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8649129
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 12 Lut, 2005 21:01   

Kwestia wprawy i pomyślunku...A poza tym nie każda petarda oderwie ci ręke czy palec.Te najmniejsze są mało szkodliwe,ale i tak nie ma z nimi żartów.Z żadnymi nie ma.
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 13 Lut, 2005 17:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja lubie petardy ale nie mialam okazji puscic jeszcze.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 14 Lut, 2005 19:50   

Nie którzy robią sobie jaja z petardami... raz po odpuści szłem do kolegi, on sobie chciał zażartować trzymająć w ręce zapaloną petardy powiedział
-Piotrek ja jej nie chce! Weź ją sobie
-Szymek, chyba cie poje****
-Ale, serio masz trzymaj (i mi ją rzucił, ja ją złapałem i wyrzuciłem)
około pół metra od nas ona wybuchła a jej strżepny prosto w nas. Confused
Całe szczęsćie że to była tylko pikolówka...
Ale z niego wtedy był pedał... Chyba godzine bylismy tacy ogłuszeni że hohohoh... w uszach dzwoniło jak nie wiem... jak jeszcze raz będzie chciał coś takiego zrobić to dam mu w pysk chyba Confused
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 14 Lut, 2005 20:05   

A u nas d e b i l e z osiedla wrzucają poprostu petardy do rzeczki. Fazuje ich to jak woda wybucha :/ Ale moim zdaniem to jest poprostu marnowanie kasy na te głupie czasem śmierdzące petardy. Fe....... Lepsze są sztuczne ognie biggrin
Powrót do góry
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 14 Lut, 2005 22:14   

Każdy lubi co innego...A co ci przeszkadza,że wrzucają do rzeczki petardy?:/Ja wiem,jak sie czepiać to na całego.
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 15 Lut, 2005 14:21   

Aren napisał/a:
Ale z niego wtedy był pedał... Chyba godzine bylismy tacy ogłuszeni że hohohoh... w uszach dzwoniło jak nie wiem... jak jeszcze raz będzie chciał coś takiego zrobić to dam mu w pysk chyba Confused

Czy rzucanie petardami w ludzi czyni z człowieka pedała?? Confused Świra tak, ale pedała?? Co ma piernik...?? Confused
A w pysk trza mu było wtedy strzelić. I to porządnie.
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 15 Lut, 2005 15:28   

Aren napisał/a:

Ale z niego wtedy był pedał...

Nie ma to jak stać się gejem (tudzież pedałem) po rzuceniu petardy. Razz

Nie każdy powinien mieć dostęp do petard, połowie powinno się ucinać łapy, a część trzymać w zamknięciu. Razz
Powrót do góry
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 11:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z pułkownikiem i christine ahtung rzadzi Razz. Tez lubie jak jest wielki,poteżny wybuch Smile ale jezeli juz robie bum to nie w szkole i w miejscach publicznych tylko gdzies na uboczu Razz bo robie to dla siebie a nie dla pokazu i szpanu Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4217189
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu