Można się jeszcze zgłaszać ? Mi najbardziej strzyka w dolnej części krzyża
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 18:42
Chyba można się jeszcze zgłaszać tylko powiedz kim chcesz być (ja Babusaowa Księżniczka ) I na czym chcesz grać. Jak nie wiesz o co biega to popatrz wyżej
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 20:33
JA ZAWSZE MARZYŁEM ŻEBY BYĆ PERKUSISTĄ! MOGE GRAĆ NA PERKUSJI A TEN BĘBEN ,,NA NOGE,, TO BĘDZIE DOPIERO EFEKT PYKANIA ! ZAMIAST WALIĆ W BĘBEN ,NOŻNY, BĘDE PYKAŁ JUŻ CZUJE TEN RYTM... CHRRRRR CHR CHR CHR CHR CHR!!!!!!!
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 20:47
Aren napisał/a:
JA ZAWSZE MARZYŁEM ŻEBY BYĆ PERKUSISTĄ! MOGE GRAĆ NA PERKUSJI A TEN BĘBEN ,,NA NOGE,, TO BĘDZIE DOPIERO EFEKT PYKANIA ! ZAMIAST WALIĆ W BĘBEN ,NOŻNY, BĘDE PYKAŁ JUŻ CZUJE TEN RYTM... CHRRRRR CHR CHR CHR CHR CHR!!!!!!!
Aren ale juz jest perkusista, podajże Kradziejka, ale jak Chesterka się zgodzi to zostaniesz asystentem perkusisty Ja tam mam bębny i będę w nie walić na całego
Hyhyhy, bębny są różne... Narazie są tam-tamy i perkusja, można przecież grać np. na bębnach afrykańskich, lub na jakichś innych A kto jest chętnyna tamburyna lub grzechotki?
Hyhyhy, bębny są różne... Narazie są tam-tamy i perkusja, można przecież grać np. na bębnach afrykańskich, lub na jakichś innych A kto jest chętnyna tamburyna lub grzechotki?
Tam-tamy są afrykańskie właśnie, jakby nie było...
Tam-tamy są afrykańskie właśnie, jakby nie było...
Ale napewno są jszcze jakieś bębny afrykańskie inaczej się nazywające ;p Sami coś proponujcie, w końcu ten instrument będzie do was przypisany
btw. Wierzbo, Arenie, wybierzcie sobie funkcję i instrument. Agnieszko12, nie masz jeszcze funkcji. Jedenastko, Nino, Aragornie wy nie macie jeszcze instrumentu =] No to chyba już wszyscy... Sprawdźcie sami
Mi pykają kostki
Moja funkcja (jak można) Chorek albo ten co pisze teksty
Hymn Klubu pykaczy
(na melodię "Deszcze nie spokojne...")
Pyka nam myśl taka
Czemu czemu nie?
Założymy klub swój
Pykaczy się zwie
Jest solista,basy
leżą ananasy
Każdy o tym wie.
Perkusista pije
i już ledwo żyje
taka piosnka ta!
Sztona
_________________ Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie,
ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.