Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 22:30 Młodzi piosenkarze
Piszcie tu nazwiska młodych , ale utalentowanych wokalnie osób które znacie i które np zdobywają różne nagrody muzyczne na festiwalach i konkursach i w przyszłości staną sie sławni.
Moi zdaniem są to np:
- Weronika Bochat i pozostałe dziewczyny z KWADro
- Marta Moszczyńska ( którą pozdrawiam bo to super dziewczyna!)
- Marina Łuczenko ( Marinko zdrowiej , bo chcę Cię zobaczyć na scenie jako Julię
Weroniki i dziewczyn nie znam , ale Moszczke i Marine tak i one dzięki swojemu udziałowi w "Romeo i Julia" (musical) dużo osiągnęły!
Piszcie tu swoje typy nastolatków, które Waszym zdaniem mogą coś osiagnąć w życiu swoim śpiewem
_________________ ...Boga klne bo On mi Cie zabral....
(...)
...Obsesje nie milosc dal...
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 22:48
Hehehe no jak to kto??? JAAAAA:D
Mowie serio ale naprawde chciałabym sie gdzies wkrecic bo co tu duzo gadac... łądnie spiewam, wiem jestem bardzo skromna. heh niestety w Polsce aby zaistniec trzeba serio duzo sie napraacowac. Chyba moja jedyna nadzieja to szkola muzyczna do ktorej chodze. chociaz nawet tam wysyłaja na konkursy tylko z grania na instrumentach.. eh..
amoj idol to Avri ljak juz cos to stylowałabym sie na nia tzn nie do konca:)
Nie znam takich mlodych artystow poza szkola muzyczna.. tam jest ich pelno,jedna dziewczyna z ktora chodze na chor spiewa jak dorosła operzystka... to jest dopiero talent podziwiam ją. A jesli chodzi o zagranicznych to JOJO zrobiła naprawde duża kariere.
JOJO!!! <spada z krzesła po chwili jednak wstaje> o matko święta nie cierpie jej blee a fuj ale dobra
ja tez mam talent mam taki wspaniały blackmetalowy głos hehehe tak głosuję na sibie. Kiedyś z kumpelami miałyśmy zakładać zespół mieliśmy grać ( w sumie krzyczeć (właściwie ja)) covery kredek hehehe dobre to było hehehe tak ale głos mam niespotykany hehehe wiec głosuje na siebie hehehe lol
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 23:07
A ja głosuje na Wierzbę, która jak bedzie sławna mam nadzieję, weźmie mnie na gitarkę chociaż rytmiczną =)... mój wokal się do niczego nie nadaje, ale może cos z gitarką mi wyjdzie... PS. Kabama jak cuś z kredek nagracie to do mnie wal, chetnie przesłucham =)
raczej byś wolała mnie nie słyszeć.... taki dziwny ryk pisk wrzask bełkot kurna wszystko na raz hehehe jeszcze w tle jakieś pojękiwania hehehehe nie no beka jest pośmiać się można hehehe ale te plany to na szczęście przeszłość ale ubaw miałyśmy niezły
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 23:16
Pojękiwania? No nie łądnie tak na emisji =P... no dobra bez przesady, ale posluchać bym mogła... wiesz takie plany zawsze jak się rodzą są niezłe... też miałysmy tego pomysly z koleżanki i się wybić przez znajomości brata koleżanek... zna perkusistę Akuratów i członków Zabili mi żółwia
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 07:50
elfkaNenar napisał/a:
A ja głosuje na Wierzbę, która jak bedzie sławna mam nadzieję, weźmie mnie na gitarkę chociaż rytmiczną =)... mój wokal się do niczego nie nadaje, ale może cos z gitarką mi wyjdzie... PS. Kabama jak cuś z kredek nagracie to do mnie wal, chetnie przesłucham =)
jeeeeeeej =) ja tez głosuje na Wierzbe (hahaha ^^) mam nadzieje że uda mi się coś osiągnąć w życiu (niestety mało prawdopodobne bo nie stać mnie na żadne lekcje muzyczne, ani na lekcje nauki śpiewu które by sie przydały) ale mam nadzieje ze cos tam sie uda jak na razie pozostały mi tylko miedzyszkolne i międzymiastowe konkursy piosenek .
edit. dzikuje słońce że we mnei wierzysz :* =D
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 11:16
kabama napisał/a:
raczej byś wolała mnie nie słyszeć.... taki dziwny ryk pisk wrzask bełkot kurna wszystko na raz
A wokalista kredek to niby jak "śpiewa"?? Dokładnie to samo... (Aż się rzygać chce ==')
A żeby nie było, że robię offtopa - Nie znam żadnego młodego talentu .
Ps. A my mamy zespół w Klubie Pykaczy Jestem od bębnów
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 15 Lut, 2005 18:36
a mi się jajecznica (czyli jojo) nie podoba. ubiera się jak idź stąd i nie wracaj, zachowuje, treści wywiadów też są cudne. głos ma dobry, ale to nie wystarczy... (przynajmniej dla mnie)
a mi się jajecznica (czyli jojo) nie podoba. ubiera się jak idź stąd i nie wracaj, zachowuje, treści wywiadów też są cudne. głos ma dobry, ale to nie wystarczy... (przynajmniej dla mnie)
a ja hm... oczywiście Wierzba :>
No ta jojo nie wumie sie ubrac ma 13 lat i ubiera sie jak by miłą 25 lat...Fajną ma tą jedną piosenkę,ale ubrać to się nie umnie i zaczowuje sie jakby to była gwiazda nad gwiazdami...