Słyszeliście kiedyś o tej grze?A może graliście w nią na PS2 albo XBOX?Co o niej sądzicie?Moim zdaniem,jeśli Reflections poprawi wszystkie błędy i poprawi grafikę,gra będzie warta uwagi.Tylko jedna rzecz mnie wkurza,mianowicie data premiery,przesuwana od czerwca 2004,ostatecznie ustalona na 18marca 2005.Zle wycyrklowali z tą premierą...W czerwcu wychodzi GTA:SA,które jest dla DRIV3R'a wielką konkurencją.
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 10:10
Ja słyszałam o tej grze, i tak pewnie jej nie zobacze bo w nie gram w żadne gry najwyżej na infie w szkole
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 16:59 Re: DRIV3R
Christine fan napisał/a:
W czerwcu wychodzi GTA:SA,które jest dla DRIV3R'a wielką konkurencją.
Konkurencją??
HAH!! Człowieku!! Toż to zupełnie inne kategorie!! :]
GTA Driv3ra zmiażdży, zniszczy, skopie i na koniec plujnie mu w twarz :].
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 20:03
Jak dla kogo...Jeżeli np.ja cenie sobie realizm jazdy i filmowy klimat,to wybiore DRIV3R i to on będzie moim faworytem.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 11:10
Christine fan napisał/a:
Jak dla kogo...Jeżeli np.ja cenie sobie realizm jazdy i filmowy klimat,to wybiore DRIV3R i to on będzie moim faworytem.
No wiesz... jeden Christine fan wiosny nie czyni .
Zdecydowana większość pójdzie jak jeden mąż za GTA .
Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 13:09
Heh,poniekąd masz racje.Ale na wielu zagranicznych forach dyskusyjnych jest sporo osób,które sądzą tak jak ja.Po prostu DRIV3R bardziej im,i mi,odpowiada.Co nie znaczy,że nie podoba mi się san andreas.Wręcz przeciwnie.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 14:19
Hehe, o gustach się nie dyskutuje . Ale cóż - poczekamy, porównamy i zobaczymy .
Szkoda tylko, że o ile GTA:SA raczej będę mógł od kogoś pożyczyć, o tyle z Driv3rem sprawa będzie trudniejsza... ale jakoś się zaradzi (tak myślę przynajmniej ).
Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 15:23
Na play.com.pl(nie żebym reklame robił)możesz kupić za 109zeta DRIV3R.Ja sobie już odłożyłem dość dawno.
DRIV3R mimo, że jest grą dobrą ma kilka poważnych wad.
Po pierwsze sterowanie postacią po za samochodem. Tanner biega po prostu jak pokraka. Ten element gry jest IMHO totalnie zwalony...
Po drugie liniowość. Nie wiem jak inni, ale ja nie lubie być ograniczany do robienia zadań po kolei. W tej kwestii podoba mi się rozwiązanie zastosowane w GTA. Czyli swobodna jazda po mieście i robienie misji kiedy się chce.
Po trzecie, grafika nie wygląda tak dobrze jakby sobie tego niektórzy życzyli. Biorąc pod uwagę ciągłe przesuwanie daty premiery grafika jest niedopracowana.
W gruncie rzeczy DRIV3R to nie jest taka znowu zła gra, ale w porównianiu z San Andreas (który takich poważnych wad nie ma) wypada dość blado...
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...
Ostatnio zmieniony przez Napastnik dnia Pon 14 Lut, 2005 15:45, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 15:37
Co do Tannera masz racje,chodzi jak totalna wywłoka.Wyobrażasz sobie nieliniowego DRIV3R przy takiej fabule?Bo ja nie,moim zdaniem tego uczepiłeś sie na siłe.Co do grafiki to każdy chce sobie pograć,a nie tylko posiadacze superkomputerów.Poza tym zła nie jest i dużo bardziej fotorealistyczna niż w SA.Co do przesuwania premiery:Wkurza mnie to tak,że wole sobie tego ciągłego przesuwania nie przypominać,bo zaczynam głośno bluznić...
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 18:31
Christine fan napisał/a:
Na play.com.pl(nie żebym reklame robił)możesz kupić za 109zeta DRIV3R.Ja sobie już odłożyłem dość dawno.
HAH!! Nie powiem, chętnie bym sobie to kupił, jest jednak małe ale... zbieram ostatnio na coś dużo dla mnie ważniejszego od wszystkich gier świata, to i z zakupu nie skorzystam .
Ba, nawet gdyby nie udało mi się tych planów spełnić, to i tak za te 109zł na pierwszy ogień kupna poszłyby inne rzeczy, dużo bardziej papierowe od gier .
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 23:58
DRIV3R wyszedl niedawno.I okazal sie wielka porazka,w stosunku do wersji PS2 wypadl duzo gorzej.Reflections zamiast poprawic bledy,dodalo mnostwo nowych,gra ma glownie problemy z obsluga wiekszosci kart graficznych na rynku.A sama grafika wyglada duzo gorzej niz w wersjach PStwo i X-BOX.Gry nikomu nie polecam.
P.S. gralem kilka godzin u kolegi,kiedy bede posiadal wlasna kopie,byc moze napisze cos wiecej.