Ja i bez żadnych instrukcji jestem Necro grizmo trV pagan warriorem . A "aryjczycy" to mi się teraz troche ze skinami kojarzą...
Kluby kontemplowania własnej true'owości są true, ale dla nie true gimnazjalistów... Prawdziwy true warrior sam układa sobie kodeks jak być true.
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...
a tego rasa aryjska to nie z indii pochodzi - konkretniej od plemienia ariow? wiec o jakiej aryjskosci mowimy?
i tego temten link jest jescze mniej smieszny niz wyciga z niego - ale rozne sa poczucia humoru
Aryjczyk, słowo pochodzi od sanskryckiego słowa "arya", co oznacza "szlachetny", co tyczy się do określenia ludów indoeuropejskich.
Aryjczyk, słowo pochodzi od sanskryckiego słowa "arya", co oznacza "szlachetny", co tyczy się do określenia ludów indoeuropejskich.
No właśnie...czyli,że nie możecie być aryyyyjscy : P bo...jesteście nietolerancyjni(mówię do tych TRU,czyli np. "Snejpa" ),a ,jak z postu Łapy wynika,to coś oznacza "szlachetny",a ludzie nietolerancyjni nie mogą byś szlachetni....tak mi się wydaje
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Pluszowe łosie RLS, nawet jeden siedzi u mnie na monitorze, jako wielce oświecona fanka pluszowego łosia zgłaszam się =)... nawet jestem blondynką hue hue hue tylko ze trochę wyrudziałą przez farbę która nie chodzi =)
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 18:18
Ja mam nieco inne poczucie humoru i uważam, że to marna i nic nie warta pierdoła,
Cytat:
ja rozuemi, ze mzona sie zbijac z prawdziwkow, ale litosci nie wszedzie i nie w kazdym poscie
Otóż to, swoją drogą to trochę za bardzo się nakręcacie.
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 20:34
yyyyy(zastanawia sie) eeeeee... nie wiem jakos mnie to nie przekonuje...
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 21:02
jeden dowcip o tru jest śmieszny
drugi ledwo ujdzie
trzeci odpada