Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 10:27
DZIE-KU-JE-MY!!!
Ja tam nie umiem składać życzeń,bez sensu bedzie biadolenie o tym,zebyście znaleźli tą drugą połówkę i w ogóle....A tak na marginesie to sie nie przejmójta ludzie, zawsze macie mnie Tak an serio to ja też jestem "samotna"( ) i nie spodziewam się żadnej Walnientynki.
Chociaż to święto jest denne... to też składam życzenia. Drugiego takiego nie ma, chociaż producenci gumek zarobią...
Mały wierszyk:
Miłość, miłość, niejedno ma imię,
jak wyrzucisz walentynkę,
to skrzywdzisz dziewczynę.
I tak kończę ten post tym przyjemnym akcentem.
Heyah
Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 19:21
Nie chcę wyjść na jakiegoś ignoranta bez serca (wiem wiem jestem ignorantem bez serca )więc naskrobię parę słów.
Złożę życzenia tylko indywidualnie do osób z kórymi miałem co nieco do czynienia i czuję jakąs nić sympatii, reszta niech płonie.
1.
Cytat:
Kindziuli aby w koncu spotkala kogos 'nie chop siup' tylko kogos kto powie 'kocham' przemyslane... i zeby byla szczescliwa =)
Podpiszę się pod tym i dodam od siebie :* masz boskie oczy dziewczyno;
2. Wierzbie bo mam taki kaprys złożyć życzenia;
3. Nidhogg, kurna bo lubie kobiecine i mądrze pisze ;P;
4. Pułkownikowi ( hetero jestem, kurde) poznałem pogadałem i podaruje ci mój drogi panzerfausta abyś mógl nad tym zastępem zapanować;
5. Kicpowi, bo tak :* ;P;
6. Elfce.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 20:02
proponuje napisac temat pod tytułem życzenia dla kingi
jedna wielka wazelina??? ja niedobra napisze wam co myśle i sie obrazicie ale mnie to raczej nie rusza:/ wysyłanie życzeń wszystkim dziewczynom jest tak samo sztuczne jak plastik, powód? żadnej tak naprawde nie znacie a i tak uwazacie że wszystkie są boskie, nie no super:/
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 15 Lut, 2005 12:09
kradziejka napisał/a:
jedna wielka wazelina??? ja niedobra napisze wam co myśle i sie obrazicie ale mnie to raczej nie rusza:/ wysyłanie życzeń wszystkim dziewczynom jest tak samo sztuczne jak plastik, powód? żadnej tak naprawde nie znacie a i tak uwazacie że wszystkie są boskie, nie no super:/
Racja A tak wogóle czy w walentynki się składa życzenia typu ,,wszystkiego najlepszego,, ?! mi się wydaje że tylko te osoby które są zakochane mają te święto anie żę wszyscy tak na raz....
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 15 Lut, 2005 15:11
kradziejka napisał/a:
Hmph, nie uważasz że miło jest dostać życzenia, nawet z byle jakiego powodu? To taki znak że się o kimś pamięta. Nie odpowiada ci coś? Idź na najbliższy most i skocz z niego, oszczędzisz kilku osobom nerów. TO święto jest kretyńskie to prawda ale czy to powód aby wszystko negować? Zastanów się dziewczyno dwa razy zanim coś napiszesz.
Skończyłem
Walentynki są świetną okazją dla osób, które nie mają czasu i zapominają czasem jak ważna w życiu jest miłość do złożenia życzeń.
A całą komercję opier...
Zawsze można zrobić coś własnego.
R2 napisał/a:
Hmph, nie uważasz że miło jest dostać życzenia, nawet z byle jakiego powodu?
Byleby coś dostać, byleby nie od byle kogo.
Wysłany: Wto 15 Lut, 2005 17:49
R2 napisał/a:
kradziejka napisał/a:
Hmph, nie uważasz że miło jest dostać życzenia, nawet z byle jakiego powodu? To taki znak że się o kimś pamięta. Nie odpowiada ci coś? Idź na najbliższy most i skocz z niego, oszczędzisz kilku osobom nerów. TO święto jest kretyńskie to prawda ale czy to powód aby wszystko negować? Zastanów się dziewczyno dwa razy zanim coś napiszesz.
Skończyłem
to że życzenia są z bylejakiego powodu nie oznacza że powinny być bylejakie [oklepane] i uogólnione, bo one do mnie nie byyyły tylko do wszystkich
To taki znak że się o kimś pamięta - można pamiętać o kimś ale nie o wszystkich, bo ja rozumiem pamiętać o wszystkich ale znając każdego z osobna, inaczej to jest deczko przesadzone. życzysz coś wszystkim tak samo bo nie miałbyś jak życzyć każdemu z osobna, powód? może taki że wszystkich nie znasz?
pozatym ja słońce nie neguje wszystkiego, pisząc że mi sie nie podoba taka forma składania życzeń wszystkim i że uważam to za głupotę nie napisałam dziewczyny nie przyjmujcie tego macie myśleć jak ja, no nie bawmy sie w analfabetyzm i nieumiejętność czytania ze zrozumieniem?
a co do zastanawiania się hm.... nie wypowiem sie publicznie
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Wto 15 Lut, 2005 18:33
Wielka Łapa napisał/a:
Zawsze można zrobić coś własnego.
wlasnie - ja sie nie spodziewalm ze cos dostane - a dostalm wlasnorecznie wykonana laurke z trupia czaszka, ladnie pokolorowane z podpisem od kociolka dla agusi - i napewno jest fajniejsze niz kwiatki
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 15 Lut, 2005 18:57
frigg napisał/a:
wlasnie - ja sie nie spodziewalm ze cos dostane - a dostalm wlasnorecznie wykonana laurke z trupia czaszka, ladnie pokolorowane z podpisem od kociolka dla agusi - i napewno jest fajniejsze niz kwiatki
Walentynka z trupią czaszką, naprawde orginalne A jakie romatyczne
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Wto 15 Lut, 2005 19:01
tak sie sklada ze moj chlop nie jest romantyczny ani troszke - wszytskie prezenty jakie od niego dostalam sa prezentami praktycznymi a nie romantycznymi....wiec wlasnorecznie wykonana laurka jest niezlym poswieceniem - a oryginalne jest napewno a jesli chodzi o czaszki to my bardzo lubimy czaszki
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 10:50
laurka z czaszka to zdecydowanie bombowy pomysł I tak ma być... Ma być orginalnie... i Pożytecznie... No i mamy właśnie dostawać to co MY lubimny a nie jaki teraz jest trend na świecie
Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCEGO SIĘ ŚWIĘTA POSTANOWIŁEM JUŻ DZIŚ NAPISAĆ PARĘ SŁÓW, JAKO IŻ ZA 2 DNI OPUSZCZĘ WAS, BY DOSKONALIĆ SWOJE CIAŁO, TRENUJĄC WSCHODNIE SZTUKI WALKI DALEKO W GÓRACH
DZIEWCZYNY, JESTEŚCIE ODJAZDOWE, PIĘKNE, INT...INT...INTELIGENTNE, MĄDRE, O ZŁOTYM SERDUSZKU ITP. ITD. WSZYSTKIEGO NAJ NAJ, WSZYSTKIE JESTEŚCIE MOJE ULUBIONE!!
<odwraca się za siebie>"...psps...dalej chłopaki, podpisywać się..."
A indywidualnie przesyłam do Kingi, z wiadomego powodu
Ech..żebym był młodszy...
BIG dzięki za te slodkie życzenia:DDD A to dla Ciebie: