Wysłany: Pon 07 Lut, 2005 18:24 Zmiana nazwy nicku ?
Witam
Ten tema głównie kieruję do ToJi. Nie wiem czy jest to w ogole możliwe, ale chciałabym zmienić swój dotychczasowy nick...Nie chcę go zmieniać tak " drastycznie ", tylko chciałabym odciąć tą końcówkę " _006 "
Z góry dziękuję ^^
Pozdraviam
Nie wiem jak jest w phpBB ale w IBP na początku ustawione jest, że kazdy user który napisze przynajmniej 1500 postow ma mozliwosc edytowania swojego nicku.
Ja jak nabije troszke to tez poprosze o to... Narazie nic nie ebde mowic... :>
Ja proponuje stworzyc grupe "VIP". Do grupy tej automatycznie przechodza userzy, którzy napisza odpowiednia ilosc postów. Taka grupa ma wieksza prawa, np. moze edytowac nazwe swojego tematu, kasowac swoj temat... ma uprawnienia w "swoim" ... no i wyroznia sie, np. kolorem nicku etc...
Ta tylko jeszcze forumowej Szlachty nam potrzeba.... Każdy dzieciak zacząłby odrazu nabijać posty, aby dostać się do wielkiej "Elity". Cóż, liczy się jakość, a nie ilość postów.
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...