Zakładam ten temat, żeby podzielić się z Wami informacją o pewnym zespole. Zespole nieprzeciętnym, cudownym, boskim i jakim tam jeszcze. No, i przede wszystkim - o zespole polskim . Zespół ten nazywa się, jak już każdy pewnie zdążył zauważyć, Via Mistica, i pochodzi on z Białegostoku.
Cóż... nie wiem, co by tu więcej pisać poza wychwalaniem ich pod niebiosa. Zdecydowanie więcej dowiecie się stąd. Na stronie są do ściągnięcia cztery utwory... i nie ma, że nie chce się komuś ściągać i słuchać - nie ma wymówek. O zespole tak wspaniałym powinien wiedzieć KAŻDY Polak :], więc biegiem do ściągania!! Niech każdy wie, że Polacy też potrafią stworzyć kawał (i to jaki O_O) Dobrej muzy .
PS. Ten wokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal!!! O_O_O_O Cudo!!! (No i wokalistka nazywa się Kasia, hehe. Wszystko, co najlepsze. )
EDIT: HAH!! Ulubiony zespół wokalistki - Therion... nie dość, że ma najpiękniejsze imię na świecie, to jeszcze wie, co dobre . I tak ma być!! Tak trzymać!!
Ostatnio zmieniony przez dnia Sro 16 Lut, 2005 21:17, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 21:06
ok wlasnie zabralam sie do ściągania
dodam nowego posta po ściągnięciu i przesłuchaniu a następnie połącze (ale duzo sie narobie =p)
poza tym nazwe juz slsyzalam =] piosenki zapewne tez ^^
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 21:13
No wiecie Białostocka krew heheh:D (ja tez stamtad jestem) wejde na ta stronke... hmm...wiecie nie slyszałam o tym zespole zabieram sie do lektury moze sa z mojego osiedla... kto wie.
Moge przysiadz ze widziałam Rycha od klawiszy... znajoma twarz.... niech ja pomysle
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 21:30
no dbora ściągnęłam, anwet niezłe, ale neistety niezbyt w moje gusta.
Po przesłuchaniu wsyzstkich kawałków po razie powróciłam spowrotem do 'the call of Ktulu' na które mam dzisiaj jakieś dziwne zboczenie (metallica).
No ale ewentualnie nie takie złe.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 22:39
Metallica jest ble :].
Ot i moje zdanie .
Odstrzelać .
Wysłany: Czw 17 Lut, 2005 11:59
hm.. cos poprzetykane z gotykiem myszko =]
nie wiem czy Ci się spodoba, ściągnij sobie jedno a potem zdecydujesz czy oplaca się resztę :*
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 17 Lut, 2005 16:51
panienka_wierzba napisał/a:
hm.. cos poprzetykane z gotykiem myszko =]
nie wiem czy Ci się spodoba, ściągnij sobie jedno a potem zdecydujesz czy oplaca się resztę :*
Ije, Wierzba majaczy... może masz gorączkę??
Opłaca się ściągnąć. Bardzo się opłaca .
A właśnie takie gotyckie klimaty to najlepsze, co może być .
I ten wokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O_O Miód :].
elfkaNenar napisał/a:
Czy ktoś coś mówił ?
Ależ skąd. To tylko wicher za oknem tak dziwnie dmucha .