Najlepsza... Oczywiście wszystkie 4 części Heyah z wajchą.
Najgorsza... Simplus z cycastą blondyną, od której debile nie mogą oderwać wzroku...
Aha, końcówka reklamy też tragiczna.
Ostatnio zmieniony przez Wielka Łapa dnia Sro 16 Lut, 2005 19:12, w całości zmieniany 1 raz
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 15 Lut, 2005 15:46
Wielka Łapa napisał/a:
Aha, końcówka reklamy też tragiczna.
A wiesz że rzeczywiscie...
Bo tam jakas laska mowi do niech "HEJA" (Heyah sie tak wymawia) a oni nie zwracaja na nią uwagi tylko gapia sie na tą "super taryfe".To tak jak oni maja gdzies ta heyah bo simplus jest lepszy LOL.
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Co do reklam komórek, to najgorsza jest reklama z tym przebrzydłym hipopotamem (Otylią J.) Idei. Jak ja jej niecierpię... (Otylii, nie Idei, bo sama mam Popa )
Ja mieszkam w niemczech wiec tam sa troche inne reklamy,ale niektore sa takie same
Najlepsze-
"Spricht etwa Neid aus euren Blick?" Reklama Dzinsow "Levis" xD
-Wszystkie reklamy Ikei "Chris,das Kind ist nicht von dir!" ,
"Oh...du hast den Teddy kaputtgemacht..mami näht ihn wieder an.Ja?" itd.. LooooL xD
-Reklama Coca-coli
-Reklama Lidla "Lidl szuka super-Azubi" xD
-Reklama Strony internetowej neu.de
Urywek:
-Kochanie ,kochasz mnie jeszcze?
Z gazety wyglada gruby,brudny "narzeczony"
-hyhegrbh.hh...
"Szukasz nowego partnera? wejdz na neu.de!"
LoooooL
Najgorsze-
Wszystkie reklamy Proszkow i plynow ,calgonit,persil,Vanish oxi action, itd. itd.
-Wszystkie reklamy dodatkow do komorek jak Jamba,Zed,handy-planet...Sweety,Schnappi,Jamba-hippo,Jamba-ratte,der verrückte frosch.....
A najgorzej wnerwia "Sweety,malutki kurczaczek"....Bosh...
"I maybe small,i maybe sweet.."
Kill Sweety!
A ja właśnie lubie reklame sweety . A najgorsza z najgorszych to ta w której gra ten gość z chwili prawdy...fuu jak ja go nie nawidze...a miska może się przydać na zawody -_-
edit
A Otylia jest okropna jeszcze z tym swoim głosem jak do dziecka "jest tylko jedna taka idea i jeden taki cośtam"
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 19 Lut, 2005 09:00
Moja ulubiona reklama,to, jak juz ktoś wspomniał reklama Levis'a A najgorsza to Heyah
-"wielka łapa obniżyła ceny"- ten facio ma głos,jakby go ktoś za jaj.a trzymał.... Albo z serii Vanish,Cif, Dosia i te wszystkie inne...
A ja właśnie lubie reklame sweety . A najgorsza z najgorszych to ta w której gra ten gość z chwili prawdy...fuu jak ja go nie nawidze...a miska może się przydać na zawody -_-
edit
A Otylia jest okropna jeszcze z tym swoim głosem jak do dziecka "jest tylko jedna taka idea i jeden taki cośtam"
Ten od chwili prawdy to Zbigniew Hajzer, taa ta teklama to normalnie brak słów, żeby ją określić... bum bum, bum bum bum, bum bum bum bum, bum bum! Żałosne.... Macha tymi skarpetkami przed kamerą, i już myśli, że wszyscy kupią Vizir
Ha moje drogie a Otylia i Zebrowski bodajze zostali wybrani na najpiekniejszych polakow roku przez Vive
Można się załamać... Otylia... z tą jej słoniową szyją....
Otylia najpiękniejszą Polką?? To chyba żart <lol><rotfl> Jej uroda jaka jest każdy widzi, zresztą nie tylko jej. Wystarczy popatrzeć na każdą kobietę zajmującą się zawodowo sportem...
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)