| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Pomóżcie [nie wiem jak zatytulować temat]
Autor Wiadomość
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 18:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wcale nie musisz mówić "Kocham Cie" możesz powiedzieć coś w stylu "darzę Cię naprawde wielkim uczuciem" albo "jesteś dla mnie kimś więcej niż koleżanką" i takie inne, sposobów jest dużo...
Możesz jej powiedzieć tak bardziej szczeniacko (ale tego nie polecam) , powiedz swojemu przyjacielowi bądź przyjaciółce żeby jej powiedzieli : "znam kogoś kto darzy Cię wielkim uczuciem" ... ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
5336608
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 19:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm. Ja bym proponowała sprawę rozwiązać tak: ( tzn dam ci kila rad)
... Spróbuj sie z nia zaprzyjaźnić żeby cie lubiła żeby wiedział że jestes jej dobrym kolega a nie tylko chłopakiem z którym chodzi do klasy...
... Może czasem pogadaj z nia na przerwie lub odprowadx ja do domku, tylko nie wypal odrazu " moge cie odprowadzic do domu?? " tylko moze dołacz sie z jakims kolega (żebys nie był sam) gdzy ona bedzie szła do domku z kolezanka lub niekoniecznie ( tylko w tym przypadku moze byc troszke zawstydzona ale to zalezy tylko od tego jaka jest)...
... zdabadz jej numer gg jak ma i napisz czasem do niej lub numer telefony i zadzwon kiedys pod pretekstem np: " Co było zadane z polaka?? " i pogadajcie przy okazji...
... pozyc osd niej zeszyt he he to okazja zeby sie spotkac po lekcjach he he ...
... gdzy juz bedzie wiedział ze moze na ciebie liczyc to moze aproponuj jej tak po przyjacielsku wypad do kin na jakas fajna kmedie lub cos...
... Nie mów odrazu " kocham cię" bo to moze nie wypalic...

jesli sie zastosujesz do tych rad to bedzie dobrze... Zreszta i tak już jest dobrze bo chodzisz z nia do jednej klasy ja nie mam tego szczescia, bo z moim ukochanym rozdzieliłam sie w 6 kl. podstawowki i chodzimy do roznych szkoł...

No to rzycze powodzenia i pa

Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu