| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
JascPaintShopPro 8
Autor Wiadomość
Dusi@ Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 15 Lut, 2005 19:21   JascPaintShopPro 8 Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej
Nareszcie nauczyłam sie całej tej rabnietej struktury html-a i umiem wykonywać szablony Very Happy no ale teraz mam jeszcze wiekszy problem a mianowicie chodzi o program graficzny.
Na poczatku mialam Painta, wszystko prosto jasno i beznadziejnie ale jakies tam szablony wychodzily. Zapytalam sie dziewczyny, ktora robi sliczne szablony na jakim programie pracuje - polecila mi Jasc Paint Shop Pro 8 no to sobie go sciagnelam i nic. Kompletnie nic!
Taka jestem ciemna, w ogole nie rozumiem co i jak.
No i w zwiazku z tym chce sie zapytac jaki mi program latwy, przyjemny i zeby ladne szablony wychodzily polecacie ? A moze ktos zna stronke z instrukcja obslugi Jasc Paint Shop Pro 8 ?
Za kazda odpowiedz bede wdzieczna.

Pozdrawiam ♥
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 15 Lut, 2005 19:42   

ja Ci polecam photoshopa. najbardziej chyba znany (poza psp), jest do niego dużo poradników, no i jest łatwy, prosty i przyjemny. Wink przynajmniej dla mnie. sama robię w nim laye i ogólnie to jest spoko program. cała masa w necie pędzli jest do niego, gradiendów i innych cudeniek. Smile ponadto z samym photoshopem instaluje się też imageready, czyli program do animacji. niby nie do szablonów, ale avka do laya można tak zrobić (czy też buttona) etc. ;P
można go znaleźć... zerknij w temat "Photoshopi" to tam Gabra pisała jak go szukać. radzę też popytać ewentualnie znajomych bo możliwe, że mają.

pozdrawiam.
Powrót do góry
BangMan Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 00:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Photoshop czyli najlepszy program do tworzenia grafiki rastrowej Wink Jeśli używasz myszki do rysowania to polecam Ci właśnie jego. Na tablet est raczej bezużyteczny. Mi się ps czasem zwiesza, ale to już kwestia niezbyt legalnego oprogramowania :]

Dusi@ Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 18 Lut, 2005 19:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hehe mam już na dysku Adobe Photoshop 7.0 CE Very Happy
Faktycznie program jest łatwiejszy od PSP ale jeszcze tyle muszę się nauczyć Rolling Eyes no nic mam nadzieję, że nauka w las nie pójdzie i z Photoshopa wyjdzie mi jakiś ładny szablon Smile
dziękuję i pozdrawiam ♥
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu