Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 11:37
taaa Carrie, przypomniałam sobie dokladnie (choc prawie tak samo pamiętałam =p) uwielbiam książki Kinga =] kurde.
Właśnie ejstem w trakcie 'Gra Geralda' =) jak tylko skończę zacznę następną nieduzo zostało mi do przeczytania wszystkich książek autora.
O i żby nei zapomniec owy incydent z tamponami i innymi takimi wydarzył sie w damskiej szatni po lekcji wf-u. Carrie brała prysznic =].
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
jeszcze gorąca prośba do kradziejki: jakbyś mogła to mi też na maila przyślij "carrie". byłabym niesamowicie wdzięczna bo już od roku szukam tej książki.z góry dzienks!!!
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 14:52
email email email na przyszłość poprosze tylko o email!
Agnieszka12 powiedziała:
"a mnie nic nie bolalo jak dstałam i teraz jak mam nic nie boli ale to 3 dzien i jest go maluto moze zniknie he:)"
radziłabym tak się nie cieszyć . u mnie jak pierwszy raz dostałam też tak było mało i nic nie bolało. następną ciotę dostałam 8 mies. póżniej(!) a leciało ze mnie przez 10 dni za przeproszeniem jak z zarzynanego knóra... ale to tylko tak raz. później na szczęście się ustabilizowało.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 18:17
Chesterka napisał/a:
Kradziejko, przecież przy prawie każdym poście jest taki przycisk "email" wystarczy go kliknąć
wiem widziałam ale załączników nie da sie wysłać!!! sprawdzałam obmacalam i wiem:)
więc wole z poczty
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 21:12
Gush, ta książka jest [cenzura]... taka... inna... daje do myślenia (że się tak wyrażę) i w ogóle... super, dzięki że mi ją wysłałaś :*