a po 2 to radze nie uprawiac seksu bo wspolzycie z osoba ponizej 15lat (dziewczyna) to przestepstwo
nawet, gdy on ma 14 lat? O___o
jezeli dziewczyna by poskarrzyla o takim wyczynie , to pelna odpowiedzialnosc idzie na chlopaka (wiec lepiej sobie darowac do pelnoletnosci takie zabawy )
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Lut, 2005 12:33
Gladiatorpl napisał/a:
Gabrielen napisał/a:
Gladiatorpl napisał/a:
a po 2 to radze nie uprawiac seksu bo wspolzycie z osoba ponizej 15lat (dziewczyna) to przestepstwo
nawet, gdy on ma 14 lat? O___o
jezeli dziewczyna by poskarrzyla o takim wyczynie , to pelna odpowiedzialnosc idzie na chlopaka (wiec lepiej sobie darowac do pelnoletnosci takie zabawy )
A jeśli dziewczyna ma mniej niż 15 lat i sama, bez żadnego przymusu zgodzi się na współżycie?? To też jest przestępstwo??
Nie wyobrażam sobie jakiś 12 latków całujących się...Poniżej 15? Sa tacy dziwacy?
Ja nie znam a ni nie slyszałam...Bleeeeee jak sobie pomyśle o tych gejach co oni robią to żygac się chce:/
Zapominacie o lesbijkach ;] Ajeczko, co masz do geji? Normalni ludzie tylko że z inną orientacją seksualną. Skąd wiesz, że w przyszłości nie będziesz lesbijką/biseksualna?
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 14:07
ajeczka11 napisał/a:
Nie wyobrażam sobie jakiś 12 latków całujących się...Poniżej 15? Sa tacy dziwacy?
Ja nie znam a ni nie slyszałam...Bleeeeee jak sobie pomyśle o tych gejach co oni robią to żygac się chce:/
ja tam sie calowałam poniżej 15 hm.. nie uwazam tego za cos dziwnego (no, mialam juz te 14 lat i z 8 miesiecy =p) tylko jest pewna granica.
A co do ludzi homoseksualnych? nie podoba sie? nie patrz, nie myśl.
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 16:47
panienka_wierzba napisał/a:
A co do ludzi homoseksualnych? nie podoba sie? nie patrz, nie myśl.
Nie da rady. Ostatnio coraz częściej dają o sobie znać, niestety, to i nie da się tak łatwo o tym zapomnieć. Też niestety.
Cytat:
Normalni ludzie tylko że z inną orientacją seksualną.
Dla wielu ludzi samo to wystarcza, żeby ich nie lubić...
No wieć tak.......Sądze ze w tym wieku to o wiel za wcześnie i to prawda ze ponizej 15 roku zycia to przestepswo........A jesli tej dziewczynie chodziło tlyko o spędzenie nocy razem i gawedanie to spoko , ale nigdy niewiedomo do czego moze sie posunac znaczy wy..wiec em ciekawa co zrobisz?znaczy juz jest po fakcie ...Więc.....Moze nam opowiesz jak było i co zrobiłes??