Wysłany: Czw 24 Lut, 2005 19:09 Tak dawno mnie tu nie było...
Wróciłam. Czy na długo?
Chyba nie. Jestem teraz na innym forum, a dwa to dla mnie za dużo. Kiedy zobaczyłam ilość postów przeze mnie nie przeczytanych...łuchu (ponad 8tys.)
To wszystko mnie przerasta. Kiedy widze niektóre nick'i wracają wspomnienia.
wątpię... przecież jesteś tu dopiero od września...
_________________ A cóż ja mogłam napisać?
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 24 Lut, 2005 19:38
Nyszka napisał/a:
Jestem teraz na innym forum, a dwa to dla mnie za dużo.
Khem... 2 fora = za dużo?? O_o
Ja jestem zauserowany na (chyba) 6, planuję kolejne do kolekcji, i jakoś nie mam z tym żadnych problemów :]. Co jest takiego strasznego w dwóch forach na raz?
Jestem teraz na innym forum, a dwa to dla mnie za dużo.
Khem... 2 fora = za dużo?? O_o
Ja jestem zauserowany na (chyba) 6, planuję kolejne do kolekcji, i jakoś nie mam z tym żadnych problemów :]. Co jest takiego strasznego w dwóch forach na raz?
Co chcesz od biednej Nyszki??Może Ty masz rozsześciorzenie jaźni?? : P A co do tegpo,czy Cię pamiętam,to tak XD Z mojej zabawy w przeciwieństwa ^^
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 24 Lut, 2005 20:40
ja cie kojarze:]
powód? przeglądając forum przed zalogowaniem sie na dłuuugo ci wzięłam glana tego tego podpiciłam [podkradłam jakby ktoś nie rozumiał slangu] a potem sie zalogowałam i go wzięłam ale już go nie będe kraść
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 24 Lut, 2005 20:46
Nyszka ja Cię pamiętam, ale zawsze myślałam, ze Myszka jesteś, ale co tam debil ze mnie, jak ja się cieszę , ze wruciłaś... duże piwo dla tej pani... ew. soczek =)
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 24 Lut, 2005 20:54
Idda napisał/a:
Co chcesz od biednej Nyszki??Może Ty masz rozsześciorzenie jaźni??
Nic. Po prostu nie mogę pojąć, jakim cudem może sprawiać problem siedzenie na dwóch forach na raz.
A schizy to owszem, czasem je mam, ale nie aż tyle . Najwyżej 3 albo 4 .
Nic. Po prostu nie mogę pojąć, jakim cudem może sprawiać problem siedzenie na dwóch forach na raz.
A schizy to owszem, czasem je mam, ale nie aż tyle . Najwyżej 3 albo 4 .
No ale chyba mogę mieć problem opanowania dwóch? Już nie mówiąc o tym, że nie za bardzo mam czas siedzieć przy kompie...
_________________ A cóż ja mogłam napisać?
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Lut, 2005 14:33
Nyszka napisał/a:
No ale chyba mogę mieć problem opanowania dwóch? Już nie mówiąc o tym, że nie za bardzo mam czas siedzieć przy kompie...
No cóż, owszem możesz... ja jednak i tak nie zrozumię, jak to jest możliwe .
Bo prawda jest taka, że jeśli JA potrafię nie pogubić się w tylu forach, to nikt inny nie powinien mieć z tym problemu .
No cóż, owszem możesz... ja jednak i tak nie zrozumię, jak to jest możliwe .
Bo prawda jest taka, że jeśli JA potrafię nie pogubić się w tylu forach, to nikt inny nie powinien mieć z tym problemu .