bedzie musiał napisac gdzie to zrobil,etc itd.
Ja sie bede uczyc niedługo robienia fotek na LOMO [dziad ruski] ale skanera nie mam wiec,tak jak gabrielen powiedziała-"Pupa!".
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 24 Lut, 2005 21:37
i tak nie jestem przekonana bo ktoś da fote łąki i napisze to jest polana 8 km od bździejowa dolnego na zachód od kujawianki któa leży 13,5 km od rzeszowa i kto to sprawdzi? albo jakaś wieś przy granicy gdzie spędzał wakacje, nie zna sie wszystkich widoczków miejsc itd apozatym nie sposób sprawdzić cały net chyba że państwu sie wyraźnie nudzi
Dobra więc będą demokratyczne wybory.
Piszczie w postach kto mam zostać jurorem później zliczy się głosy i powstanie werdykt. Sami proponujecie kto ma nim zostać.
To może lepiej zacznijcie od tego kto chce zostać jurorem, a nie kto ma zostać. To dalej będzie "łapanka" jak rzekła Kinga Niech zgłoszą się chętni i wtedy wybierzecie. Może ktoś woli brać udział w konkursie a nie być jurorem?
Poza tym mogę zrobić kategorię w albumie np. Konkurs i możecie tam fotki wrzucać. Ale zrobicie jak Wam wygodniej, bo może w postach łatwiej zamieszczać zdjęcia. Chociaż w albumie widać ile razy fotka oglądana, można oceniać, komentować...
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Lut, 2005 19:16
niech ktoś zrobi ankiete i napisze i sie ustali że można zaznaczać tylko np 2 czY tam 3 osoby i tyle i sie wybierze jury
Dobra to robimy tak jak radziła Toja. Chętni na jurorów proszę się zgłaszać. Zrobimy ankietę ja będziemy mieć chętnych. A ten album to niewiem jak chcecie wy zadecydujcie:)
pozatym w mojej skromnej jury powinno być wybrane z ogółu a osobiście proponowałabym Małą [jeśli niezechce wziąść udziału w konkursie] dega chociaż nie wiem czy znajdzie czas i kogoś kto sie zna
... i Ciebie.
Pomysł świetny, jestem za. (ale sama sprzętu nie mam )