Moim zdaniem to jest od tego że możę później dojrzewasz? tzn. Twoje rysy nie przekształcają się na bardziej"dorosłe" może też dlatego żę nie masz pryszczy, albo po prostu jesteś niska?
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 14:19
jejuuuu ale kurde 13 latka która późno dojrzewa? mi sie coś przesłyszało czy na kacu jestem?
nie ma co na siłe sie postarzać, bądź sobą. ewentualnie zrób tak jak pisałam wcześniej ja i inne moje poprzedniczki.
pomaluj czasem rzesy, ubierz sie mniej dziecinnie, nie zachowuj szczeniacko i wogóle.
Ja tam jestem sobą i wogóle a i tak ejstem uważana za starszą (taaa a za 10 lat bedzie to moje przekleństwo =p) wczoraj np. znajoma stwierdziła (poznałysmy się na wczorajszym koncercie) że wyglądam na 1 klasę szkoły średniej (17 lat) i szczerze mi np. odpowiada że ludzie uwazaja mnie za starszą . ale juz niedlugo bede chciala na odwrót (obym ja sie wolno starzała =]).
przedewszystkim mimo wszystko bądź sobą, nie udawaj kogoś kim nie jestes
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..