Wysłany: Nie 30 Sty, 2005 18:48 Pamiętnik księżniczki
Mam pytanie i prośbę . Pytanie:Kto z was czytał pamiętnik księżniczki 6 księżniczk uczy się rządzić ? Prośba: Na czy sie kończy ta książka (ostatnie najważniejszew wydarzenie) odpiszcie
Ja czytalam tylko pamietnik ksiezniczki3 bardzo mi sie spodobala ksiazecka ale niestety w bibli nie bylo innych czesci.Mam zamiar kupic albo jakos zdobyc nastepne.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 03 Lut, 2005 19:06
Ja czytałam pare części,nie pamiętam już których ale 6 jeszcze nie czytałam choć już widziałam w Empiku. najbardziej podobała mi sie perwsza część. jak chcesz to moge jutro iść do Empiku i przeczytać ostatni rozdział
Mróweczka
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 10:55
Byłam i przeczytałam pare ostatnich stron. Mia została przwodniczącą samorządu szkolnego,wygrała z Leną. Poza tym przyjaciółka Mii(nie pamietam jak miala na imie,siostra Michaela) wykryła,że ten chłopak Leny jest jakimś oszustem itp,że skończył już rok temu szkołe...A Mia miała poważną rozmowę z Michaelem na Te tematy i uznali,że jeszcze poczekają z Robieniem Tego
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Wg. Tamte cześci były lepsze....W tej 6 jest napisane tylko o tobieniu ,tego" Trochę głupie,ale co zrobić...Na każdej strnoie jest ja i Michale robimy to itp. i td.!!! Książka kończy sie na tym że Mia zostje przewodniczącą samorządu uczniowskiego...Lana jest wściekała i odchodzi z tej szkoły..............................