| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Bijatyka :/
Autor Wiadomość
blackLady
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 18:33   Bijatyka :/

Dziś w szkole pobiło się o mnie dwóch chłopaków. Jeden z nich to mój przyjaciel, no może bardziej dobry kolega, a drugi to chłopak, z którym nie mam jakiegokolwiek kontaktu, prócz klasowego "cześć-cześć".Poza tym ja nie wiem nic o nim, a on o mnie(tak mi się zdaje). Więc dlaczego oni się bili o mnie?? Confused Ja nawet nie wiem, czy on ma rodzeństwo, poza tym niezbyt mnie interesuje.....Skąd on mógł o mnie tyle wiedzieć(no skoro sie bił to musiał mieć podstawy),że doszło do takiego czegoś Confused Czy Wy, dziewczątka moje miałyście też taką sytuacje kiedyś?
Przejdź na dół
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie miałam Wink. Eh no wiesz może zna Cie lepiej niż myślisz? Jeśli mu się podobasz to pewnie wypytuje wszystkich o Ciebie Smile. Ale skąd wiesz że się o Ciebie bili? Może tylko tak dla beki powiedzieli biggrin.

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 19:26   

Wątpie, czy zrobili to dla jaj, bo jeden miał rozwalony nos(tzn. leciała mu krew), a drugi zadrapania na rękach i szyi Confused I miałam taki troche obciach, bo cała klasa sie zebrała, i przyszła wychowawczyni, zapytała o co im poszło a oni "O Kasię[tu wzkazuje jeden z nich na mnie ]) Embarassed
Powrót do góry
Robal Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 19:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może po prostu ten, którego mniej lubisz, powiedział coś niemiłego na twój temat, a ten, którego znasz lepiej, poczuł się zobowiązany i go sieknął... A powiedzieć mógł cokolwiek-choćby na temat wyglądu. Dowiedz się o co im poszło.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
5301654
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 19:44   

Dlaczego się bili?? Może jeden powiedział o Tobie jakieś złe słowo i drugi chciał go oduczyć komentowania??
Skoro jednym z nich był Twój dobry kolega, to po prostu się go zapytaj, o co dokładnie poszło. I problem z głowy. Wink

EDIT: Oopsi, Robal mnie wyprzedził. Czyli wyszło, że się powtórzyłem. Razz
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 21:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nienawidze nienawidze nienawidze takich sytuacji
Idiotyzm ... ile razy kuzwa wychodzilam z dyski i sie bitka rozgrywała
Czemu ? aaa "bo sie do niej odezwal i moze bedzie z nim chodzić ... no to nie bedzie bo go skopiemy" etc etc :/
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 21:14   

Kinga napisał/a:
Nienawidze nienawidze nienawidze takich sytuacji
Idiotyzm ... ile razy kuzwa wychodzilam z dyski i sie bitka rozgrywała
Czemu ? aaa "bo sie do niej odezwal i moze bedzie z nim chodzić ... no to nie bedzie bo go skopiemy" etc etc :/

Popieram w 100% - idiotyzm. I dziecinada. Ale tylko w takiej sytuacji, jaką opisałaś. Bo jeśli chodzi o jakieś niemiłe komentarze czy obrażanie, to już trudno idiotyzmem nazwać trzepnięcie takiego delikwenta w twarz Rolling Eyes.
Pamiętam, jak kiedyś taki jeden udup zwyzywał moje przyjaciółki od ku**. Rączki aż świerzbiły, żeby mu twarz przemodelować. Niestety, nie udało się. Ale może jeszcze kiedyś Razz.
Powrót do góry
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 21:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Himitsu napisał/a:
Popieram w 100% - idiotyzm. I dziecinada. Ale tylko w takiej sytuacji, jaką opisałaś. Bo jeśli chodzi o jakieś niemiłe komentarze czy obrażanie, to już trudno idiotyzmem nazwać trzepnięcie takiego delikwenta w twarz :roll:.
Pamiętam, jak kiedyś taki jeden udup zwyzywał moje przyjaciółki od ku**. Rączki aż świerzbiły, żeby mu twarz przemodelować. Niestety, nie udało się. Ale może jeszcze kiedyś :P.

taaa, w wypadku ktory opisales wypadalo podejsc, grzecznie poprosic zeby pan przeprosil, a w razie odmowy walic jak w beben i patrzec czy rowno puchnie. Nie zapomne jak w ostatnie wakacje wracajac z kumplem z 'obozu pracy' [czytaj: trzeba bylo pare drzewek w sadzie sciac i porabac, po czym ulozyc i niech sie cholerstwo suszy], urobieni po same lokcie, wzrok grozny, pluknia sugawa, te sprawy. No i napatoczylismy sie na nasze dwie nasze znajome i jakas bande [sztuk 5 czy cos takiego] radosnych desperado ktorzy w krotkich i dzwiecznych slowach opisywali pewne czesci ich cial oraz namawiali do czynow lubieznych. Grzecznie poprosilismy zeby przestali i przeprosili [przydatne - uspokaja sie sumienie, czasem da sie bojki uniknac], zdziwilem sie, bo coprawda do najmniejszych nie naleze [blisko 190 wzrostu, szerokosci niewiele mniej], kumpel tez, ale instynkty stadne takich bawolow zwykle biora gore nad rozsadkiem. Panowie przeprosili pieknie i spieprzali az sie kurzylo, a do nas dopiero po dobrych 10 minutach doszlo ze mam podkoszulek caly upaprany krwia [ech, tak to jest jak sie przepisow BHP nie przestrzega] a na ramieniu niose calkiem ladnie wykonany 10kg kafar, a kolega obok maszeruje raznie z siekiera. Po uswiadomieniu sobie tego i przypomnieniu sobie min drechillesow dzielnych prawie skonczylem obejmujac kraweznik w nieskrepowanym i szczerym rotflu :P

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Lut, 2005 12:28   

O ja pierniczę... chciałbym widzieć tą akcję :]. Musieli mieć fajne miny, kiedy Was zauważyli Laughing.
Ciekawe, jakby to nakręcić i zrobić film - Oscar za najlepszą komedię murowany. :]
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 25 Lut, 2005 15:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja naszczęści sie takiej sytuacji nie mialam.......Aha a skąd wiesz ,ze to o ciebie sie pobili??
A moze jesli się pobili o ciebie to podobasz się i jednemu i drugiemu? Laughing Zapytaj tego twojego przyjaciela o co poszło tak naprawdę!

Numer Gadu-Gadu
7060479
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 25 Lut, 2005 19:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ajeczka ma racje , nie możesz być pewna że pobili sie o ciebie ...

Ja miałam taką sytuacje , mój chłopka bił się z chłopakiem z mojej klasy ( którego osobiście nie lubie ) , w ogóle cała moja klasa była przeciwko mojemu chłopakowi ... ale to nic Rolling Eyes

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 25 Lut, 2005 19:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ajeczka11 napisał/a:
a skąd wiesz ,ze to o ciebie sie pobili??
Dzięki za sparafrazowanie moich słów.

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Lut, 2005 19:46   

No poprostu podobsz się im a oni to nawzajem wiedzą, rywalizują o ciebie a wiadomo że chłopak może być tylko jeden Wink
Powrót do góry
kabama Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 17:51   Re: Bijatyka :/ Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zwariowana_jedenastka napisał/a:
Poza tym ja nie wiem nic o nim, a on o mnie(tak mi się zdaje). Więc dlaczego oni się bili o mnie?? Confused Ja nawet nie wiem, czy on ma rodzeństwo, poza tym niezbyt mnie interesuje.....Skąd on mógł o mnie tyle wiedzieć(no skoro sie bił to musiał mieć podstawy),że doszło do takiego czegoś Confused Czy Wy, dziewczątka moje miałyście też taką sytuacje kiedyś?

coś mi się wydaje że koniecznie chciałaś się tym komuś pochwalić ale cie zmartwie skąd wiesz że o ciebie sie bili mogla byc masa powodow a tymbardziej skad wiesz ze on tyle o tobie wie.... ciesze sie ze jestes podekscytowana tym ze masz wielbiciela ale nie rob sobie nadziei bo mozesz sie rozczarowac...
Pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 18:30   

kabama- rozśmieszyłaś mnie tym chamskim postem Twisted Evil poza tym mi to zwisa, bo jeden jest moim dobrym kolegą, drugiego praktycznie nie znam, a chłopaka, czy jak to nazwałas wielbiciela to ja już mam od dawna słonko Twisted Evil
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu