Jak takie coś słyszę, to raczej od wychowawczyni i ona to mówi do całej klasy.
A jeśli chodzi o dziewczynę, to zależy jaka... jeśli mi się podoba no to bym odpowiedział: " Kiedy? Gdzie? Ty płacisz!"
Jeżeli mi "nie przypadła do gustu" to grzecznie odmawiam i kończę "dialog".
Lecz takiej sytuacji nigdy nie miałem, więc trudno mi to ocenić.
Wszystko zależy kto mi się zapyta. Jeśli fajny chłopak - no to odpowiadam "pewnie!" a jeśli to ktoś kogo nie lubie no to "dzisiaj nie mam czasu i w ogóle w tym tygodniu nie mam czasu". A jeśli od koleżanki to "z wielką chęcią , a kto jeszce idzie?"
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Wszystko zależy kto mi się zapyta. Jeśli fajny chłopak - no to odpowiadam "pewnie!" a jeśli to ktoś kogo nie lubie no to "dzisiaj nie mam czasu i w ogóle w tym tygodniu nie mam czasu". A jeśli od koleżanki to "z wielką chęcią , a kto jeszce idzie?"
A nie lepiej powiedziec temu kogo nie lubisz, ze nie chcesz z nim isc do kina, niz walic takie sciemy? Bo pozniej przyjdzie za tydzien,miesiac i sie okaze ze przez cale zycie nie masz czasu
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 27 Lut, 2005 15:37
Macie mnie!![a moze edycja mamy cie D.O ;D?] ja zawsze mysle ze ktos sie o tym dowie jak sie zgodze i sie rozniesie,albo że chlopak to wykorzysta..
Niesety..Kiedys kolega chciał zebym zeszła do niego na dwor a ja powiedziałam ze musze sie uczyc.Zaluje do dzis.
Nie miałam jeszcze takiej sytuacji o ale jesli kogos lubisz to odpowiedz tak a jesli nie lubie\sz i nie hccesz isc to powiedz nie albo powiedz ze nie masz czasu jak nie chcesz urazic tego kogos... Wydje si proste ale czy tak jest w praktyce to nie wiem ...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 27 Lut, 2005 17:59
Ja ja niełam takich propozycji ale napewno bym się zgodziła i zapytała na jaki film
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 27 Lut, 2005 19:50
mam zwyczaj się zgadzać. bo do kina albo zaprasza mnie mój kumpel, albo tylko mój chłopak, buehehe.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 12:59
zawsze chętnie =)
ja zazwyczaj osoby lubie =] a jesli kogos nie lubiek to po prosut się z tą osobą nie zadaje więc nie jest możliwym aby sie mnei zapytała.
Kolega? czemu nie? lubie ze znajomymi wybierac sie do kina =], kolezanka? tez nie ma sprawy. Chłopak? obecnie nie posiadam, ale tym bardziej chętnie : >
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 14:26
Ja z reguły jestem na tak, bo to zawsze tylko kino i zawsze nic nie musi być, a i tak z reguły pytają się osoby, które wiedza na co chcę pujść i które wiedzą, ze nie dostaną za to plaskacza, bo ja ogulnie lubie zasadzać ludziom plaskacze =)
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 15:34
ja jeszcze czegoś takiego nie słyszałem od dziewczyny ale na pewni bym się uśmiuechnął i ustalił kiedy co jak itd. itp.